Gordić: "Ne valja kad je u Partizanu mobilizacija"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.10.2014.
21:34
Izvor: Sportske.net

Plejmejker Cedevite Nemanja Gordić izjavio je da njegovoj ekipi ne ide u prilog to što je Partizan poražen od Krke zbog činjenice da je Duško Vujošević "izvršio mobilizaciju".

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Manje od šest meseci nakon prošlosezonskog polufinalnog meča fajnal-fora ABA lige Cedevita i Partizan ponovo se sastaju u regionalnom takmičenju.

Prvi ovosezonski duel dva tima biće odigran u Zagrebu, a obe ekipe u njega ulaze nakon poraza. Cedevita je izgubila oba meča na startu sezone, dok je Partizan na svom terenu neočekivano poražen od Krke.

"Partizan je veliki protivnik, izgubio je na svom parketu od Krke i takođe ima problema. Mi moramo dati sve od sebe i dobiti tu utakmicu kako god znamo" rekao je trener Cedevite.

Stručni štab Zagrepčana neće moći da računa na povređene Ukića i Mazalina ali će u timu biti Nemanja Gordić koji je nekada nosio crno-beli dres.

"Jasno mi je kakva je situacija u Partizanu i poraz od Krke potpuno će ga mobilizovati. Koliko sam čuo, od ranog jutra su imali trening nakon tog poraza i sigurno je da nam ne ide u prilog to što se tako mobilizuju" rekao je Gordić.

Podsećamo da je Cedevita 25. aprila tekuće godine debelo zadužila Partizan načinom na koji je crno-bele savladala u polufinalu fajnal-fora ABA lige pa nema sumnje da će šampion Srbije učiniti sve da se se osveti u Zagrebu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke