Golubović: ''Pobeda nad Zvezdom za uspešan početak''

Autor: Beta Beta
sreda 14.10.2015.
17:12
Izvor: Beta

Košarkaš Strazbura Vladimir Golubović izjavio je danas da njegova ekipa želi pobedom nad Crvenom zvezdom u Beogradu da započne takmičenje u Evroligi.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Bivši košarkaš Vojvodine dodao je da mu je zadovoljstvo što će igrati u Srbiji, ali da će dati sve od sebe za svoju ekipu.

"Svi se radujemo početku Evrolige. Utakmica protiv Zvezde je prva ovosezonska i veoma je važno da takmičenje počnemo na najbolji način. Igramo na gostujućem trerenu, protiv jakog tima u hali u kojoj je vrlo teško pobediti. Odsustvo Meta Hauarda će biti problem, ali i oni imaju mnogo povređenih igrača", rekao je Golubović.

Košarkaši Strazbura sutra od 19 časova u Beogradskoj areni igraju protiv Crvene zvezde, utakmicu prvog kola Grupe A u Evroligi.

Trener košarkaša Strazbura Vensan Kole izjavio je da će njegova ekipa morati da pruži maksimum kako bi ravnopravno igrala sa Crvenom zvezdom.

"Naša grupa je teška, ali želimo da se takmičimo sa ostalim timovima. Učinićemo sve da odigramo našu najbolju košarku. Zvezda je kvalitetan tim, koji se dobro brani, a naš svaki igrač mora da puži 100 odsto. Moraćemo da prilagodimo igru posle Metove povrede", rekao je Kole.

Bek Strazbura Rodrig Boboa rekao je da su svi u klubu šokirani zbog povrede Meta Hauarda i da će ekipa učiniti sve da nadoknadi njegovo odsustvo.

"U teškoj smo grupi, ali u svakoj utakmici daćemo 100 odsto. Sutrašnja utakmica je važna pošto je prva jer želimo dobro da počnemo takmičenje. Zvezda će biti agresivna, ali daćemo sve od sebe da pobedimo, čak i ako igramo na gostovanju u hali u kojoj je teško pobediti", rekao je Boboa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nik Cuckovic
Thursday, 15.10.2015
06:47

Bojim se samo da ne prodjemo kao fudbaleri, kasno cemo skrojiti ekipu i to bi nas moglo skupo kostati, daj boze da gresim....