Glavobolje za Džikića pred derbi sa Zvezdom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.02.2017.
09:28
Izvor: Sportske.net

Košarkaše Partizana u nedelju očekuje najveće moguće iskušenje u ABA ligi, a kadrovska situacija kod crno-belih nije nimalo dobra.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u nedelju će pred svojim navijačima odmeriti snage sa Crvenom zvezdom mt:s u okviru 21. kola ABA lige, a nekoliko dana pred taj meč trener Aleksandar Džikić ima ozbiljnih problema.

Taman što se Vanja Marinković oporavio od povrede, a Stefanu Birčeviću istekla suspenzija, pojavili su se novi problemi za crno-bele.

Centar Uroš Luković nije trenirao sa ekipom nakon meča sa Budućnosti zbog rupture bicepsa, a problema imaju još Džamon Gordon, Branislav Ratkovica i Novica Veličković.

Potonja dvojica juče su radila sa timom iako nisu potpuno fit, ali je jasno da će svi morati da idu preko granice bola jer duel sa Crvenom zvezdom mt:s ima poseban značaj.

Partizan će nakon duela sa "večitim" rivalom otputovati u Solun na prvu utakmicu plej-ofa FIBA Lige šampiona, a zatim sledi serija teških mečeva na tri fronta za crno-bele.

Derbi susret 21. kola ABA lige između Partizana i Crvene zvezde zakazan je za nedelju, 5. februar od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ariton
Thursday, 02.02.2017
12:36

Najbolje bi bilo da se ovi povredjeni odmaraju i da budu spremni protiv paok jer i da igramo u najjačem sastavu protiv zvezde nemamo šanse.A onda je tu i kup tako da da je tu na jednu utakmicu i sve je moguće,

avatar
Skaut1
Thursday, 02.02.2017
13:32

Malo je kontradiktorno reći da ni u najjačem sastavu nemate šanse protiv Zvezde, a u Kupu imate jer je jedna utakmica, pa i ova u ABA je jedna i to Zvezdi derbi dolazi posle samo dana pauze od meča u EL sa Efesom.nPride, ko zna ko je u Zvezdi sve povređen, i koliko ozbiljno (Dangubić, Kuzmić, Jović i Gudurić).nRealno Je Zvezda jača, pa i favorit, ali reći da Partizan nema nikakve šanse je malo preoštro, pogotovo ako Zvezdi ne bude igrao prvi plej.nPartizan je Zvezdu prošle godine izbacio iz Kupa prvanstveno (a možda i samo zato) što nije igrao tada povređeni Jović.

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 02.02.2017
15:00

Igraju vam svi, ubedjen sam u to. Moze da se desi samo jedan igrac da izostane, ali bice i on na spisku. Ovo je klasicna losa informacija jednog novinara, zna se i kog, koji je plasirao istu radi zavaravanja trenutne situcije i pravljenja alibija za eventualno ubedljiv poraz... Zvezda je u daleko goroj situaciji, i to je tako tokom cele sezone, gde se igraju strasno iscrpljujuci mecevi, odigrali 11 utakmica samo u januaru, vecinom strasno teskih. Igra se Nba ritam, pa cak i sada nakon Efesa bice oko 42h do derbija, dok vasi se odmaraju nekih 8-9 dana, mogu i godisnji odmor da uzmu koliko vremena imaju....

avatar
dex
Thursday, 02.02.2017
14:50

mozda si i u pravu mada mislim da protiv partizana igraju sa 120% svojih mogucnosti a video si kako to izgleda ove godine kad igraju na takvom nivou. naravno ni sa druge strane nije drugacije sto znaci da je zvezda veliki favorit ali da ni partizan nije bez sansi. jedno je sigurno bice to dobra utakmica nadam se bez icidenata pa ko pokaze vise u tom trenutku neka pobedi

avatar
ariton
Thursday, 02.02.2017
14:47

Nisam rekao nikakve.Nego je bolje da se sacuvaju igraci za paok i kup da se nebi desilo jos nesto gore.A za aba ligu posteno cetvrto mesto je realno ili trece.

avatar
Nebitan_Lik
Thursday, 02.02.2017
12:12

Pred svaku utakmicu ista prica. Povredjeni, umorni i ako pobede to su terminatori koji su sve istrpeli za klub a ako izgube ili kojim slucajem budu deklasirani onda su svi bili povredjeni.

avatar
ariton
Thursday, 02.02.2017
14:48

Ti si stvarno nebitan lik.

avatar
ddr16
Thursday, 02.02.2017
11:42

zvezda je imala duplo vise utakmica od njih,ne znam sta se oni zale,samo je lukovic pod znakom pitanja za derbi,ostali ce igrati,dok zvezda igra za manje od dva dana posle efesa i sigurno nece igrati dangubic,dok za jovica i kuzmica nije sigurno jos uvek nista..

avatar
Agilni Smajic
Friday, 03.02.2017
11:00

evo ako mogu da ti odgovorim , da ne repliciram onom prepametnom pretorijancu i ostalima ! Kosarkasi Partizana su daleko izvan ritma koji igraju Zvezdini igraci , i zbog kvaliteta utakmica i znacaja , o trenutnom kvalitetu uludo i trositi reci . Svaka Partizanova utakmica je borba do poslednjeg minuta , i vecina primarnih igraca je pod zrtvom rezultata koji Partizan mora da ostvaruje da bi ostao pri vrhu aba lige ! U takvom ritmu taj sklop kod Patizanovih igraca je napregnut , i sve cesce ce biti zamora i povreda ! Pa sve i da imaju jednu utakmicu u nedelji , a Zvezda sest , opet ce zbog odlicnog ritma blaga prednost biti na strani Zvezde ! odmor ? trening ili utakmica ? pa na treninzima se vise trosi , dize se tone i tone tegova , ponavljanje dosadnih vezbi situacija ! ko se bavio sportom , zna da je utakmica draza od bilo kojeg treninga ...e sad , na utakmici pored misica treba koristiti i mozak ;) , tu je prednost Zvezde , a ne gust raspored i trenutne povrede kod igraca KKP ! Pozdrav ;)

avatar
ddr16
Friday, 03.02.2017
12:32

jeste da trening treba da bude tezi od utakmice ali u ovakvom rasporedu zvezdini treninzi su samo relaksacija jer sigurno nemaju teske treninge kada u 3 dana igraju dve evroligaske utakmice,zvezda veceras igra protiv efesa i vec za dva dana protiv partizana,velika je to potrosnja i fizicki i psihicki,videlo se protiv mornara koji je bio posle pao-a ,dok partizan ima bar pet dana da se spremi za utakmicu,svakako mislim da zvezda i umorna mora da pobedi tu utakmicu,ali sto se umora tice nikako nije u prednosti...pozdrav i tebi :)

avatar
gosfkcz
Thursday, 02.02.2017
11:35

Bolje da ne muce momke ako su vec roviti. Izgubice I ovako i onako a sad da li sa 10 ili 20 razlike koga to briga, zasto da rizikuju da ih izgube na duzi period.

avatar
Dado35
Thursday, 02.02.2017
11:13

I sa problemima ćemo oduvati ove iz predgradja

avatar
Thursday, 02.02.2017
10:41

Isto im je gube

avatar
nikola nikola1
Thursday, 02.02.2017
10:39

Njima znaci a nama ne.Mi smo vec prvi I bez veze se dizu neke tenzije pred mec

avatar
Dado35
Thursday, 02.02.2017
21:35

😂😂😂😂😂😂😂treseš se