GENIJALNO - Ovako je Metalac poželeo sreću Zvezdi!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.02.2016.
18:12
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Metalac poželeo je sreću KK Crvena zvezda Telekom uoči večerašnjeg susreta sa Anadolu Efesom, s tim što je klub iz Valjeva to učinio na izuzetno vickast način.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Večeras je na programu utakmica 8. kola TOP 16 faze Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Anadolu Efesa, a meč će zbog zauzetosti beogradskih dvorana biti odigran u Vršcu.

Uoči večerašnje utakmice u hali "Milenijum" na "Tviteru" se oglasio košarkaški klub Metalac koji je šampionu Srbije poželeo sreću u susretu sa vicešampionom Turske.

To što su Valjevci poželeli sreću Crvenoj zvezdi Telekom nije nikakva novina jer administratori Metalčevog "Tvitera" imaju sportsku kulturu kakva se retko viđa u Srbiji.

Ukoliko pogledate "Tviter" profil KK Metalac videćete da se protivnicima uvek čestita na pobedi, da se srpskim klubovima pruža podrška kada igraju međunarodne utakmice, zbog čega današnji gest ne predstavlja novinu.

Ono što je nama privuklo pažnju jeste fotografija koju su administratori "Tviter" naloga KK Metalac iskoristili da požele sreću Crvenoj zvezdi Telekom.

"Večeras... Srećno i Uspešno Crvena zvezda protiv Anadolu Efesa u Evroligi Do POBEDE..." stoji u objavi KK Metalac.

Ovakav gest Metalca je za svaku pohvalu, a genijalna je i sličica kojom su izražene lepe želje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke