Gde ste ''Grobari'', Novica vas zove! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 26.11.2016.
19:52
Izvor: Sportske.net

Zanimljivu borbu večeras vode Partizan i Mega, a posle prvog poluvremena par utisaka dominira među navijačima crno-belih.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Prvi utisak, koji se stekao već na početku meča, jeste da tribine dvorane ''Aleksandar Nikolić'' ponovo nisu ispunjene onako kako je to obično bilo do pre par utakmica crno-belih, a drugi je - Novica Veličković!

Kapiten Partizana i večeras pokazuje veliku želju i borbenost na terenu i ne samo to, već je u pojedinim trenucima u svom stilu pozivao navijače da još jače podrže njegov tim.

Naravno, takav njegov odnos prema klubu naišao je na brojne pohvale među pristalicama crno-belih koje se večeras oglašavaju na društvenim mrežama.

Neke od njihovih reakcija možete da vidite u prilogu, a kada je sama utakmica u pitanju, Mega Leks je u najvećem delu prvog poluvremena imala rezultatsku prednost.

Ona je posebno ubedljiva bila u prvih nekoliko minuta, kada je ekipa Dejana Milojevića povela sa 11:2.

Ipak, kako je meč odmicao, Partizan se polako ''budio'', lagano smanjivao razliku, a onda u finišu druge četvrtine prešao i u vođstvo - 40:37.

Na minut i po pre kraja, Jaramaz je trojkom poravnao rezultat, a na odmor se otišlo rezultatom 42:42.

Jaramaz posle 20 minuta najefikasniji u Megi sa 10 poena, u Partizanu su to Ratkovica i Marinković sa po sedam, a Veličković i Hečer su upisali po šest poena.

-- -- --
--
--
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partibrejker
Saturday, 26.11.2016
23:23

Svakog Grobara koji dođe u Pionir izbrojite.Kolika je posecenost na drugim utakmicama?Koliko god da nas je opet nas je najviše.