Gasol "preplašio" Jokića, retro Kobi, neposlušni Kari ignorisao tatu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 03.12.2015.
08:47
Izvor: Sportske.net

Denver bez nade protiv strašnog Španaca, Kobi ponovo dočekan kao heroj, priuštio stanovnicima prestonice podsećanje na najbolje dane. Kari se nije obazirao na očevo veliko veče u Severnoj Karolini...

BETA/AP Photo/Nell Redmond
BETA/AP Photo/Nell Redmond

Povezane vesti

Pau Gasol je terorisao centre Denvera, među njima i Jokića, ubacio je 26 poena, imao 19 skokova, 4 blokade, Nagetsi su bilo osuđeni na poraz.

Jokoć je dao 7 koševa, imao i 3 skoka, posle duže pauze zbog povrede leđa, vratio se Žo Lovernj, Francuz jedan od boljih u porazu ekipe iz Kolorada, 11 poena, 7 skokova. Za Denver je ovo sedmi poraz u nizu, imali su vođstvo na startu poslednje četvrtine, ali kada se Španac razmahao stvari su došle na svoje mesto. Bulsi su jedan od najboljih domaćina lige, dobili su 7 od 8 mečeva.

Nuggets Bulls Basketball

Bobi Marjanović ponovo nije igrao za Sparse, Milvoki nije imao nikakvu šansu u San Antoniju. Dankan je ubacio 16 poena i imao 10 skokova, Baksi su postavili negativni rekord sezone u broju poena, ali i procentu šuta. Imali su 33.8% u ovom meču, nedovoljno da pruže ozbiljniji otpor i nekom mnogo slabije timu od Teksašana.

Warriors Hornets Basketball

Ništa novo u Severnoj Karolini, 20. pobeda Golden Stejta. Stef Kari je rasturio Hornetse, ubacio im je 40 poena za tri četvrtine, šampion deluje nezaustavljivo.

Inače, Del Kari koji komentariše utakmice Hornetsa je zamolio sina da mu ne upropasti veče, ali nije vredelo, Stef je pogodio 14 od 18 šuteva, uz to 8 trojki i zasenio oca koji je primio nagradu kao najbolji strelac Šarlotau istoriji. Stef je odrastao u Severnoj Karolini, igrao u obližnjem Dejvidson Koledžu, ali milosti za zemljake nije bilo. U trećoj četvrtini je Stef ubacio 28 poena, od toga 24 poslednja za svoj tim, tada su gosti otišli na +21 i sve je brzo bilo gotovo.

Indijana igra odlično, Pol Džordž je onaj stari. Ubacio je Klipersima u El-Eju 31 poen, pa su Pejsersi stigli do 12. pobede u 17 mečeva, malo ko je očekovao ovakav start. Domaćin bez Krisa Pola, Ostin Rivers ponovo nije opravdao poverenje svog tate i trenera.

76ers Knicks Basketball

Filadelfija je posle pobede protiv Lejkersa verovatno započela novu seriju poraza. Džahil Okafor je propustio meč zbog suspenzije pa su Siksersi bili lak plen za Nikse. Blistao je jedan drugi ruki, Porzingis, Letonac je nastavio sjajnu sezonu ubacivši 17 poena, uz 10 skokova. Bret Braun, Austalijanac i trener Filaldefije je rekao da ga Letonac podseća na igrače poput Novickog i Kukoča. Inače, Siksersi su mogli da uzmu Porzingisa, ali su pik pre toga odabrali Okafora. Sada niko nije siguran da li su bili u pravu...

Raptors Hawks Basketball

Hjuston je dobio Pelikanse uz 24 poena Hardena, dok je sjajna partija Kajla Lovrija u poslednjoj četvrtini presudila Atlanti u Džordžiji. Kanađani su se vratili sa -17 i dobili meč, a sjajni Lovri je u poslednjoj četvrtini ubacio 22 od ukupno 31 poena. Taj deo igre gosti su dobili sa 39:20, pa su trijumfom preskočili Houkse na tabeli.

Lakers Wizards Basketball

U Vašingtonu je Kobi posetio Belu Kuću, ali i podsetio na najbolje dane. Ponovo ovacije za legendu, ubacio je 31 poen, a Lejkersi su stigli do tek treće pobede u šampionatu.

Iako je mislio da ga protivnički navijači mrze, Kobi dobija ovacije gde god se pojavi, više od 20 000 ljudi je noćas u prestonici klicalo Brajantu. Vizardsima nije pomogla ni sjajna partija Vola koji je ubacio 34 poena i imao 11 asistencija. Istakao se u redovima Lejkersa i Džulijus Rendl, ubacio je 15 poena i imao 19 skokova. Vašington je napravio 23 greške što je i presudilo...

Suns Pistons Basketball

U Detroitu produžetak, Pistonsi su uspeli da se vrate sa -16 i na kraju dobiju meč. Gubili su 98:82, igrali očajno, bilo im je potrebno malo čudo.

Dogodilo se, Dramond je ubacio oba slobodna bacanja, za čoveka koji ima skor 12 od 46 u protekla tri meča, to jeste čudo. Blistao je kada se rešavalo Redži Džekson ubacio je 34 poena, 24 u drugom poluvremenu i produžetku, a imao je i 16 asistencija.

Takav skor, više od 30 poena i 15 asistencija je u Pistonsima poslednji put imao izvesni Ajsija Tomas i to 1988.

Rezultati:

Detroit - Feniks 127:122
Njujork - Filadelfija - 99:87
Vašington - Lejkersi 104:108
Šarlot - Golden Stejt 99:116
San Antonio - Milvoki 95:70
Atlanta - Toronto 86:96
Čikago - Denver 99:90
Hjuston - Nju Orleans 108:101
Klipers - Indijana 91:103

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brazilero11
Thursday, 03.12.2015
18:10

Ne volim NBA niti znam nista o njemu, samo onako povrsna al sam sinoc ubo tiket za 50 centi, pogodio sam 7 igraca na koseve, a zato fudbal pratim stalno i ne mogu pogodit da ce se utakmica odigrat a ne sto drugo..

avatar
zlogi
Thursday, 03.12.2015
13:25

hm....veoma nehumano od strane Karija i ostatka ratnika, svaka njima cast ^^

avatar
bagra
Thursday, 03.12.2015
12:27

Ali izvesni Isiah Thomas, toliko o vasem poznavanju kosarke, ali dobro sada je najbitnije ko je sta izbacio na tviteu ili instagramu, to su vesti