Gašić: "Večeras nismo igrali dobru košarku"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.10.2014.
23:00
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Zamenik trenera KK Partizan NIS Velimir Gašić rekao je posle poraza od Cedevite da crno-beli nisu igrali dobru košarku i da je su poslednje dve četvrtine prelomila meč.

szolnokiolaj.hu
szolnokiolaj.hu

Povezane vesti

Šampion Srbije upisao je u subotu u Zagrebu drugi poraz na startu ABA lige a bolji od Partizana večeras su bili košarkaši Cedevite.

"Čestitam ekipi Cedevite na pobedi. Mi nismo večeras igrali dobru košarku, tu pre svega mislim na treći i četvrti period igre. Mnogo stvari koji su u prva dva kvotera bila na nivou pre svega sa aspekta kontrole, samog ritma i tempa utakmice, praktično su u trećem i četvrtom periodu nestale" rekao je pomoćni trener Velimir Gašić.

Partizan NIS poražen je u Zagrebu rezultatom 70:50 a trener Duško Vujošević sa tribina je pratio utakmicu usled suspenzije koju mu je izrekla ABA liga.

"Mi smo ove godine zaista svesno napravili još mlađi tim nego što je to bilo prošle godine, s obzirom da ove godine nismo akteri Evrolige i želimo da ovim ovim mladićima, koji imaju neosporno mnogo talenta, otvorimo perspektivu i da u godinama koje dolaze budu nosioci igre ekipe Partizana" objasnio je Gašić i dodao,

"Ta mladost ima sa jedne strane dobrih strana, a sa druge moramo da budemo spremni da u nekim situaicijama neće biti sve kako treba i da će ekipa odreagovati, kao što smo mi odreagovali, na jedan loš način, onako kako smo mi učinili u ta dva perioda utakmice. Pogotovu kada naleti na jednu dobru ekipu kao što je to Cedevita na domaćem terenu, sve to rezultira na način koji nije dobar po nas" istakao je pomoćni trener crno-belih.

Košarkaši Partizana NIS u narednom kolu gostuju Olimpiji u Ljubljani ali će pre toga početi borbu za bodove u Evrokupu na gostovanju Lijetuvos Ritasu.

"Čekaju nas tri gostovanja, pa imamo utakmicu kod kuće, pa ponovo ulazimo u seriju tri gostovanja, što u ABA ligi što u Evrokupu. Okrećemo se daljem treningu i daljem radu, to je ono iz čega mi crpimo energiju, i ja sam siguran da će ovaj tim uz neke sitne korekcije i ove godine napraviti sasvim dobar rezultat" zaključio je Gašić.

Partizan posle nekompletnog trećeg kola u Regionalnoj ligi zauzima šestu poziciju na tabeli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke