Gašić: "Trijumf u Zadru za korak bliže plej-ofu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.12.2014.
17:40
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Pomoćni trener KK Partizan NIS Velimir Gašić izjavio je da će crno-beli pokušati da savladaju Zadar u gostima kako bi se dodatno primakli plasmanu u plej-of.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije nastavlja takmičenje u Jadranskoj ligi gostovanjem Zadru u okviru 12. kola regionalnog šampionata.

Zbog kazne koju je regionalna liga izrekla Dušku Vujoševiću ekipu će na naredne tri utakmice voditi njegov pomoćnik Velimir Gašić koji se danas obratio novinarima pred put u Zadar.

"Višedecenijski rivalitet klubova, daje jednu posebnu draž i aromu narednom meču. Mi u grad košarke putujemo sa jasnom spoznajom o težini naredne utakmice i samom kvalitetu ekipe Zadra, ali sa jasnom idejom kako i na koji način odigramo tu utakmicu, odnosno da je uvedemo u željeni ritam i tok, koji bi nas doveo u poziciju da pobedimo" počeo je izlaganje Gašić.

Partizan NIS trenutno se nalazi na petoj poziciji na tabeli sa samo jednom pobedom manje u odnosu na trećeplasiranu Cedevitu i četvrtoplasiranu Olimpiju.

"Nastojaćemo da sa punom koncetracijom i velikom dozom čvrstine u igri, uđemo u naredni meč, kako bismo se približili samom vrhu ABA lige, što bi automatski značilo i korak bliže učešću u plej-ofu" konstatovao je Gašić.

Nakon gostovanja Zadru crno-beli igraju poslednju utakmicu grupne faze Evrokupa a onda sledi duel sa Budućnošću u okviru poslednjeg kola prve runde takmičenja u ABA ligi.

Utakmica Zadar - Partizan igra se u subotu sa početkom od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke