Galinarijev rezon - Reprezentacija bitnija od NBA

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.04.2017.
14:05
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Denver Nagetsa Danilo Galinari sigurno će nastupiti za "Azure" na predstojećem Evropskom prvenstvu, bez obzira na dešavanja vezana za klupsku karijeru.

FIBA/Ciamillo-Castoria/Ciamillo
FIBA/Ciamillo-Castoria/Ciamillo

Povezane vesti

Italijanski reprezentativac Danilo Galinari mogao bi da napusti Denver Nagetse tokom leta i krene u potragu za novom sredinom, a to ga svakako neće sprečiti da nastupi za svoj nacionalni tim.

"Azuri" će učestvovati na Evropskom prvenstvu koje organizuju Turska, Rumunija, Finska i Izrael, a Danilo Galinari sigrno će biti u timu.

"Biću deo ekipe. Nema razloga da propustim okupljanje u Milanu. Jedino što me je u prošlosti sputavalo u nameri da igram za reprezentaciju bili su problemi sa povredama. To je jedino što bi i u buduće mogao da bude razlog neigranja. Reprezentacija je iznad svega" kazao je Galinari.

Danilo Galinari ulazi u poslednju godinu ugovora sa Denver Nagetsima i na leto će moći da postane slobodan igrač i promeni sredinu ukoliko to bude želeo.

Denver Nagetsi nisu uspeli da se domognu plej-ofa iako su do pre nekoliko dana vodili žestoku borbu sa Portlandom koji je na kraju ušao među osam.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 13.04.2017
15:02

Сасвим исправно размишљање !!!

avatar
LazarS
Thursday, 13.04.2017
14:18

I trebalo bi da je tako, a nazalost Ameri nimalo razumevanja za to nemaju. Bojim se da ce nasi iz NBA imati poteskoce uvek kad bude EP/SP.