Galati odbijena žalba, šta će biti sa Zvezdom?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.01.2015.
15:00
Izvor: Sportske.net

Drugostepena komisija disciplinskih organa Evrolige odbila je žalbu Galatasaraja uloženu na odluku o kazni zbog nereda koji su se dogodili uoči duela sa Crvenom zvezdom Telekom.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Žalba koju je vicešampion Turske uložio na odluku nezavisnog disciplinskog sudije Evrolige a vezano za nerede pred susret sa Crvenom zvezdom Telekom u Istanbulu, odbijena je od strane drugostepene komisije.

Tročlana komisija koja je odlučivala o žalbi proučila je materijal dostavljen od strane predstavnika turskog kluba i ocenila da je nezavisni sudija doneo pravičnu odluku o kazni.

To znači da je na snazi ostala kazna od 100.000 evra i tri utakmice igranja bez prisustva publike a u isto vreme KK Crvena zvezda Telekom mora da sačeka na odgovor drugostepene komisije.

Podsećamo da su se predstavnici KK Crvena zvezda Telekom žalili na odluku o zatvaranju tribina na meču sa Laboral Kućom i novčanoj kazni u iznosu od 50.000 evra.

Prema poslednjim informacijama Zvezda će dobiti odgvor na žalbu do kraja tekuće nedelje ili početkom naredne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
don.mile1986
Thursday, 22.01.2015
16:05

o nekima legende pricaju ovako a ostali sta pricaju moze se videti na vestima ... za legendu svaka cast , a to sto slusamo od ostalih je blago receno jadno !!! ... kao partizanovac bih voleo da Maljkovic preuzme KK CZV sa Kalemegdana i da je vrati na mesto rame uz rame sa Partizanom i da opet gledamo sportski derbi , a ne ovo karikiranje i mesetarenje skorojevica iz Zeleznika ...

avatar
drzavni projekat ope
Thursday, 22.01.2015
16:34

Brate,na koju foru ti objavise komentar? meni ne dozvoljavaju da ista pisem na ovu temu.