Galata uzvratila udarac, odlični Micov

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 25.05.2017.
23:40
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Galatasaraja izborili su majstoricu u prvoj rundi turskoj plej-ofa sa ekipom Efesa.

Epa/Spyros Chorchoubas
Epa/Spyros Chorchoubas

Povezane vesti

U drugom susretu u "Abdi Ipekči Areni", ovoga puta su tribine bile ispunjene navijačima Galate, ekipa Engina Atamana je slavila sa 73-63.

Nakon tesne prve četvrtine, Galata do poluvremena stiče pet poena prednosti. U trećem kvartalu uspevaju da zadrže razliku, čak je i povečaju za dva poena, da bi u poslednjih 10 minuta takođe odoleli i upisali zaslužen trijumf.

Sjajnu partiju pružio je srpski košarkaš Vladimmir Micov koji je meč završio sa 18 poena, pratili su ga Plajs sa 12 poena i 10 skokova, kao i Sinan Guler sa 13 poena, Koksal sa 11 i Mekolum sa 10.

U poraženom sastavu istakao se Danston sa 15 poena, pola koša manje je dodao Braun, dok se na 12 zaustavio Hanikat. Dvocifren sa 11 poena i Ertel (9 as).

Do sada je poznat samo jedan polufinalista, a to je ekipe Bešiktaša koja je izbacila Gazijentep, više OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Friday, 26.05.2017
08:53

Teodosic, Jovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic (Lazic), Kalinic (Micov), Simonovic (Lucic), Macvan, Jelovac, Raduljica, Marjanovic, Musli (Kuzmic). Peno, Radicevic, Paunic, Guduric, Todorovic, Zagorac, Milutinov, Stimac. Naravno, ne verujem da ce pozvati Micova, tu ce verovatno biti (recimo) Dangubic ili mozda cak Bircevic jer kuburimo sa cetvorkama, a isto tako ne verujem (ni) da ce igrati Jokic.