Gagić se vraća u Tursku

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 20.02.2017.
17:20
Izvor: Sportske.net

Nepunih osam meseci zadržao se bivši centar košarkaškog kluba Partizan u Belorusiji, pošto je "digao sidro" i zaputio se ka Turskoj.

Epa/Georgi Licovski
Epa/Georgi Licovski

Povezane vesti

Bivši centar košarkaškog kluba Partizan Đorđe Gagić (26, 210 cm) napustio je redove beloruskog Cmokija iz Minska i odlučio da karijeru nastavi u gradu na Bosforu.

Srpski košarkaš zadržao se u prestonici Belorusije nepunih osam meseci, a menadžer Miško Ražnatović na "Tviteru" je saopštio da će Gagić u narednom periodu braniti boje Istanbul Bujukšehir Beledijespora.

Đorđe Gagić je prošlog leta pojačao Cmoki iz Minska ali se u beloruskoj prestonici zadržao manje od osam meseci i prosečno beležio 10 poena i 5.9 skokova po utakmici u VTB ligi.

U novom klubu srpski košarkaš će imati društvo sa prostora bivše SFRJ jer boje Istanbul BB-a brane još Damir Markota (Hrvatska), Jaka Klobučar (Slovenija) i Kristijan Nikolov (Makedonija).

Podsećamo da je Đorđe Gagić pre dve godine zatražio raskid ugovora od Partizana i potom prešao u Gacijantep, tako da ima iskustvo igranja u turskoj ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Tuesday, 21.02.2017
09:31

Mogli ste i da napisete da je prvo kupio novi auto,pa tek onda trazio raskid ugovora sa Partizanom zbog zaostalih plata..nDrago mi je da mu karijera ide uzlaznom putanjom nakon toga..