Gagić: ''Pet uzastopnih pobeda Partizana - prelep osećaj!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.01.2015.
17:18
Izvor: Sportske.net, Sport

Centar Partizana Đorđe Gagić veruje da će se tradicija nastaviti i ovog proleća i da će crno-beli ponovo pokazati da su najbolji kada je to i najvažnije.

Beta/Igor Kupljenik/Bobo
Beta/Igor Kupljenik/Bobo

Povezane vesti

Iza košarkaša Partizana je najteži deo aktuelne sezone. Brojni kadrovski problemi uslovili su i brojne poraze tokom jeseni, kako u ABA ligi, tako i na evropskoj sceni, ali sada, kada su se crno-beli kompletirali (izuzimajući plejmejkera), stigli su i željeni rezultati.

Sve to, naravno, doprinosi i još boljoj atmosferi u redovima šampiona Srbije, što je u izjavi ''Sportu'' potvrdio i centar crno-belih Đorđe Gagić.

''Znate, lep je osećaj kada pomislite na pet vezanih pobeda, ali mi moramo napred, da nastavimo ovim tempom. Da ne dozvolimo da nam neko preotme četvrtu poziciju na tabeli ABA lige, ali i da pokušamo da napravimo nešto više. Moglo bi se reći da hvatamo formu i to u nekoj vrsti tradicionalnog perioda, posle Nove godine'', jasan je Gagić.

Kako bi izbegli Zvezdu u polufinalu plej-ofa, crno-beli bi morali da se domognu trećeg mesta na kraju ligaškog dela sezone, a to neće biti nimalo lako.

''Prema trenutnom stanju na tabeli, Cedevita nam beži, zapravo 'dve' pobede. Osim toga,, najteže se igraju 'unapred dobijene' utakmice, a takvih će biti u preostalih osam okršaja. Ipak, najvažnije je da smo se popravili, rezultatski i igrom'', optimistički zaključuje Gagić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bogi with the trojka
Wednesday, 21.01.2015
18:46

Bice 9 nadam se,a ako bog da i 10 da slavimo

avatar
Zoran Stevic
Wednesday, 21.01.2015
22:01

Ili mozda 8, moze i 7...axaxaxxaaxnBilo bi pobeda, da ne igrate sa Buducnosti u PG i sa San Antonijem bilo gde...axaxxaxnProtiv vas mozemo i na Maldivima do 20+ razlike!