Furiozni Partizan na generalnoj probi!

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.09.2014.
23:06
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana odigrali su večeras u Pioniru poslednju kontrolnu utakmicu uoči starta nove sezone i ostvarili vrlo ubedljivu pobedu!

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Poslednji rival srpskom šampionu uoči starta ABA lige, bila je nikšićka Sutjeska, koja je savladana sa čak 35 poena razlike - 89:54 (17:16, 25:9, 26:15, 21:14).

Gosti iz Crne Gore su se držali samo u prvoj četvrtini, kada je Partizabn uspeo da stekne minimalnu prednost, ali je već do poluvremena ona postala dvocifrena.

Partizanova dominacija na parketu je nastavljena i tokom drugog poluvremena, pa se do kraja samo postavljalo pitanje kojom razlikom će dobiti ovaj meč.

Na kraju su se zaustavili na ''plus 35'', a ponovo je najefikasniji u redovima Partizana bio novajlija Edo Murić sa 16 postignutih poena.

Sezona za Partizan počinje 4. oktobra, kada će biti gosti mađarskog Solnoka, ali ono što je najveći problem za crno-beče što još uvek ne znaju u kom će sastavu igrati, jer su i dalje pod blokadom BATA zbog poznatog ''slučaja Klobučar''.

Partizan NIS: Tepić 7, Kuzeloglu 4, Murić 16, Marinković 5, Dalo 4, Milutinov 6, Gagić 8, Bojanić, Andrić 4, Glišić 7, Bezbradica 12, Bogdanović 6, Šalić 10.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke