"Furija" bez tri NBA zvezde na Evrobasketu!

Autor: Boban Filipović
četvrtak 28.05.2015.
18:07
Izvor: Sportske.net, Košarka24.com

Zvanično najbolji centar najjače lige na svetu ove sezone po svoj prilici neće biti u timu reprezentacije Španije na predstojećem Evrposkom prvenstvu u košarci.

Beta/AP Photo/Brandon Dill
Beta/AP Photo/Brandon Dill

Povezane vesti

Selektoru Španije Serđu Skariolu su ranije zbog povreda otkazali plejmejkeri Hose Kalderon i Riki Rubio, a kako stoje stvari, ni centar Memfis Grizlija, Mark Gasol, mu neće biti na raspolaganju.

"Odluka da li ću igrati na prvenstvu Evrope je usko povezana sa mojom budućnošću. Igrao sam za reprezentaciju 14 godina i možda je došlo vreme da odmorim.

Još nisam pričao sa selektorom..."
rekao je Gasol mlađi predstavnicima sedme sile.

Podsetimo, Španija je smeštena u 'berlinsku' grupu B na predstojećem Evrobasketu u kojoj se još nalaze Srbija, domaćin Nemačka, Turska, Italija i Island.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bard fudbala
Thursday, 28.05.2015
18:45

Sa razlogom je najbolji centar u NBA.U svakom slucaju,ovo je dobro za nasu reprezentaciju

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 28.05.2015
19:06

Jos kad bi bio najbolji centar u NBA, to je vise neko glasanje i razne statistike, Pekovic moze da ga nosi u zubima :) Da ne govorim da mu stariji brat Pol Gasol i dan danas drzi lekcije kad odigraju jedan na jedan :)

avatar
bard fudbala
Thursday, 28.05.2015
20:09

Pa kako onda Pekovic nije nikako izabran za najboljeg centra.Mislis da je mala stvar ako te neko izglasa za najboljeg centra i to u NBA.I Pekovic da je toliko jak ne bi svako malo bio povredjen.

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 28.05.2015
19:08

Da, najbolje da svi dobri igraci na svetu ne igraju za svoje reprezentacije :) To bi bilo najbolje za nasu reprezentaciju? :) E Srbijo na sta si spala, i kakvi mi to ljudi postajemo, nekad smo gledali kako cemo mi da odigramo i da mi budemo kompletni, a sad se radujemo ako onom ovaj ne igra te ako se onaj onome povredio :) Tuzno, nemam reci vise...