Francuskom premijeru Zvezdin, kineskom dres Srbije!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.12.2014.
17:46
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Prethodnih nekoliko dana u Srbiji je boravio premijer Narodne Republike Kine Li Kećijangu a njegov srpski kolega Aleksandar Vučić poklonio mu je dres aktuelnih viceprvaka sveta.

kkbuducnost.me
kkbuducnost.me

Povezane vesti

Uspeh koji je košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila na Svetskom prvenstvu u Španiji bio je sjajna reklama za našu državu u svetu ali i za kompaniju koja naše reprezentativne selekcije snabdeva sportskom opremom.

U pitanju je kompanija "Peak" čiju sportsku opremu nose sve muške i ženske košarkaške reprezentativne kategorije pa ne čudi što je kineski premijer na poklon dobio dres našeg nacionalnog tima.

Boraveći u poseti Srbiji, Li Kećijangu je, između ostalog na poklon dobio dres srpske košarkaške reprezentacije koji na pravi način simbolizuje primer uspešne saradnje dve zemlje.

Srpski premijer Aleksandar Vučić uručio je svom kolegi dres sa brojem "1" na kojem se nalazi natpis Srbija na našem i na kineskom jeziku, kao i ime kineskog premijera.

Dres reprezentacije Srbije zamenio je ovoga puta dres Crvene zvezde koji je srpski premijer nedavno uručio francuskom premijeru Manuelu Valsu tokom njegovog boravka u našoj zemlji.

Vucic dres

Vucic dres

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Saturday, 20.12.2014
18:55

Naravno da mu je dao dres Srbije jer nam trebaju pare, zvezdinim bi ga samo uvredio jer za nju verovatno nije ni cuo (doduse, mozda nije ni za nas), jedino od svog ambasadora:-)

avatar
Бранислав Вуковић
Saturday, 20.12.2014
19:33

a za partizai je cuo ...to je bitno .

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Saturday, 20.12.2014
19:39

Za "Partizai" nije sigurno, a za PARTIZAN mozda i jeste. Valjda vidis da sam napisao da mozda nije ni za nas, ali nije to najvaznije u ovoj prici vec da se nas premijercic pre izvesnog vremena propisno obrukao i to za sva vremena!!!