''Fotka'' o kojoj se priča - Ko je ''misteriozni'' Kinez u društvu Nebojše Čovića?

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.10.2016.
11:00
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Veoma zanimljivog gosta imala je Crvena zvezda mts u derbiju drugog kola ABA lige protiv Cedevite!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Oni koji su preksinoć prisustvovali utakmici između Crvene zvezde mts i zagrebačke Cedevite (88-64) mogli su da u loži primete i jednog gospodina iz Kine, koji je ovaj meč pratio u društvu prvog čoveka crveno-belih Nebojše Čovića.

Današnji ''Alo'' prenosi da je u pitanju kineski biznismen Liu Bing, milioner koji je uvećao svoje bogatstvo kroz različite aktivnosti u tamošnjim košarkaškim klubovima, kao i kroz distribuciju sportske opreme.

Ova informacija baca novo svetlo na njegovo prisustvo u hali ''Aleksandar Nikolić'', pa je u medijima već počelo da se spekuliše na temu njegovog potencijalnog ulaganja i u srpskog šampiona i evroligaša.

Iz Zvezde se za sada nisu oglasili po tom pitanju, a pomenuti izvor navodi da je za sada gospodin Lui Bing pre svega zainteresovan da Zvezdino iskustvo primeni u Kini.

U svakom slučaju, kontakt sa Zvezdom je uspostavljen, pa ne bi trebalo da iznenadi ukoliko dođe do mnogo značajnije saradnje sa pomenutim kineskim biznismenom. Pogotovo što je prisustvovao utakmici u kojoj je Radonjićev tim impresionirao na terenu i sigurno nije ravnodušan napustio halu.

Još ako Zvezda ovako nastavi i u Evroligi...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor Trax
Thursday, 06.10.2016
09:56

Samo gazi Zvezdo, ulaganja ovakvog jednog biznismena bi nas bacilo na fajnal 4 evrolige sto i nije toliko bitno koliko je konstantno ucesce u Evroligi kako ove tako i narednih bar dvadeset godina .ZVEZDA

avatar
MarkoSi
Wednesday, 05.10.2016
11:18

Ozbiljni poslovni ljudi shvataju da je Kina zlatni rudnik. Problem je kvalitetan kontakt i naravno - znanje. Srbija je realno košarkaški brend i ukoliko neko želi da razvija košarku, jedan od pravaca u kojem bi trebalo da gleda je (pored i posle SAD) Srbija. Zvezda ima sjajne rezultate u radu sa mladim igračima, ima svoj kamp, krcatu halu, solidne rezultate prvog tima...

avatar
Budimo.ljudi
Wednesday, 05.10.2016
15:57

Naročito krcatu halu.. :D

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Wednesday, 05.10.2016
17:39

koliko je bilo sad npr na poslednjoj utakmici?pametnije da cutis