Fondacija Nikole Jokića pomaže sportu u Somboru

Autor: Beta Beta
četvrtak 20.10.2016.
00:26
Izvor: Beta

Fondacija košarkaškog reprezentativca Srbije Nikole Jokića poklonila je danas sportskim klubovima njegovog rodnog grada Sombora opremu vrednu milion i po dinara, objavljeno je na sajtu grada.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Uručenje donacije organizovano je putem gradonačelnice vano je pod okriljem gradonačelnice  Dušanke Golubović, zahvalila Nikoli Jokiću, njegvom bratu Strahinji, porodici i prijateljima što pomažu sportiste.

"Raduje me što ste donaciju usmerili u grad Sombor i što vam je namera da ovo bude prva, ali ne i poslednja donacija. Zahvaljujem se na donaciji, na postignutim rezultatima i na očuvanju somborskog duha u Americi", rekla je gradonačelnica.

Strahinja Jokić se zahvalio sportistima koji svakodnevno kroz sport i druge oblasti pokušavaju da ostvare svoje snove.

"Mi smo to kao porodica prepoznali i posmatrajući poslednjih godina samog Nikolu i njegov razvoj. Želimo da predstavimo svoj grad i da kroz buduće akcije usmerimo pažnju na Sombor. Veliki podstrek  i motivaciju za ovo što želimo da radimo  imamo u porodici Djoković, koja uvek i svuda predstavlja Srbiju. Mi smo pioniri u ovom  pokušaju  kojeg će biti mnogo više  u budućnosti", rekao je on.

Brat košarkaša Denvera kazao je da će fondacija "Nikola Jokić i prijatelji" isključivo baviti razvojem Sombora, ne samo u oblasti sporta, već i u drugim oblastima.

Gradonačelnici je uručen simboličan poklon, dres sa brojem 025, koji je pozivni broj za za Sombor i sa oznakom Fondacije.donacija i klubovi

Sportska opremu dobili su:  Bokserski klub Sombor, kik boks klub Kobra, klup brazilskog điju đicua "Family  Fight Team" , odbojkaški klub Sombor, plivački vaterpolo klub Polet, košarkaški klub So-KOŠ , atletski klub Maraton i klub borilačkih sporotva "Extreme".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
vozd87
Thursday, 20.10.2016
14:02

Стварно јако јако леп гест.Све похвале овом момку и за ово и за жељу за игром у репрезентацији.Само да га не покваре јенкији :)

avatar
booksofknjige
Thursday, 20.10.2016
08:09

svaka cast ,mlad sportista,ali veliki patriota, videlo se to jos u kvalifikacijama za olimpijske ,a ovim je sve podigao na visi nivo.