FIBA nam zadala novi nizak udarac!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.06.2015.
17:24
Izvor: Sportske.net

U iščekivanju večerašnjeg finala Evropskog prvenstva za košarkašice, između Srbije i Francuske, jedna loša vest stigla nam je iz Budimpešte, sa zasedanja Borda FIBA.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Naime, FIBA je danas odlučivala o imenu domaćina narednog Evropskog prvenstva za košarkašice, koje će biti održano 2017. godine.

Srbija je uredno podnela kandidaturu, ali organizaciju šampionata je dobila - Češka.

Ovakva odluka FIBA naišla je na razočaranje u vrhu Košarkaškog saveza Srbije, čiji je predsednik Dragan Đilas bio vidno ljut posle ovakvog epiloga. Sa punim pravom...

''Očigledno da je bolje da se šampionat igra tamo gde ga neće gledati desetine hiljada ljudi, nego 500 ljudi. I da nema nas Srba, u Mađarskoj bi mečeve gldealo 300 ljudi. Imali smo veliku šansu da ženska košarka prosperira, ali nije nam data'', izjavio je Đilas, a prenose ''Novosti''.

On tvrdi da je Srbija ispunila sve uslove, pa i više od toga.


''Prvenstvo će biti organiovano u Češkoj, pored Srbije koja igra finale Evropskog prvenstva i koja je dala uslove koji nikad do sada nisu bili dati'', naglasio je Đilas, a onda uputio poruku moćnicima u FIBA.


''Ne moraju ni da nam daju domaćinstva, mi ćemo pobeđivati na gostujućim terenima, kao što činimo već 20 i nešto godina'', zaključio je Đilas.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ppera 1
Sunday, 28.06.2015
19:12

Ala im je skres'o... :-)

avatar
mileta
Sunday, 28.06.2015
18:18

Zemlja u kojoj se navijacima jednog tima dozvoli da trenera drugog tima gadjaju kesama sa urinom i pljuju mu po sakou i ne treba da bude domacin jednog Evropskog prvenstva.

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 28.06.2015
17:55

Da li se zapitaš šta nije u redu i pogledaš ogledalo druže moj(ovo druže jer se poznajemo preko 30 godina)?

avatar
Sunday, 28.06.2015
17:35

pa taj Djilas je Bog ... stvarno je ljudina ...