FIBA LŠ - Karšijaka i Monako slavili kod kuće

Autor: Nikola Miloradović
sreda 22.03.2017.
23:25
Izvor: Sportske.net

U okviru 1/4 finala Lige Šampiona, Pinar Karišijaka slavila je protiv Venecije, dok je Monako bio bolji od Dinamo Sasarija.

basketballcl.com
basketballcl.com

Povezane vesti

Juče su Asvel i Tenerife odigrali u Francuskoj bez pobednika (62-62), dok je Ludvisburg slavio na gostovanju Banvitu (87-92).

Danas je Karšijaka slavila kod kuće protiv Venecije, rezultatom 74-71.


Turski tim je odlično otvorio meč, ali je Venecija uspevala polako da im priđe, na kraju se ušlo u neizvesnu završnicu, ali je Karšijaka na kraju uspela da slavi.

Blistao je u pobedničkom sastavu poljski reprezentativac Mateuš Ponitka sa 25 poena, 12 je dodao Grin, dok su po 11 upisali Braun i Samers.

U ekipi Venecije 19 poena Markiza Hajnsa, dok su po 16 upisali Edžim i Hrvoje Perić.

Monako je na svom terenu bio bolji od Sasarija, slavili su sa 73-62.


Francuski tim je bio bolji tokom većeg dela susreta, u poslednjih 10 minuta su ušli sa 20 poena razlike, ali je Sasari uspeo da upristoji razliku pred revanš u Italiji.

U pobedničkom sastavu najbolji sa 15 poena Dejvis, Di Bost je dodao 13 poena uz osam asistencija, dok je odličan bio i Uatara sa 17 poena.

U redovima Sasarija raspoložen samo Stipčević sa 17 poena i pet asistencija, po devet su dodali Lejsi i Lideka, dok je Duško Savanović stao na osam poena i sedam skokova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke