FIBA ima skrivenu poruku za Srbiju?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.04.2016.
10:42
Izvor: Sportske.net

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) u utorak je povukla potez koji nedvosmisleno ukazuje na to da Srbija ima razloga da strepi kada je oduzimanje kvalifikacionog turnira za odlazak na OI u pitanju.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Pretnje koje je FIBA Evropa uputila Košarkaškom savezu Srbije kada je oduzimanje organizacije kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre u pitanju ipak nisu prazna priča.

O tome svedoči i današnji postupak Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) koja je objavila početak prodaje karata za kvalifikacioni turnir u Manili, ali ne i u Beogradu i Torinu!

Ovakav postupak FIBA nije slučajan i evidentan je pokazatelj da ljubitelji košarke u Srbiji i Italiji imaju razloga za srepnju, pošto se očito još uvek razmatraju sankcije za naš i italijanski košarkaški savez.

Podsećamo da je u danima kada je FIBA Evropa počela da izriče kazne evropskim reprezentacijama Košarkaški savez Srbije objavio cene karata za turnir u Beogradu, ali ćemo na početak njihove prodaje izgleda morati da sačekamo.


Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) daće poslednju reč po pitanju oduzimanja domaćinstva Srbiji i Italiji, a poznato je da FIBA Evropa vrši pritiske na krovnu organizaciju da povuče takav potez.

Kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre u Beogradu trebalo bi da bude održan od 4. do 10. juna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke