Fernandez postaje otac, ne igra protiv Zvezde!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 22.12.2016.
13:01
Izvor: Sportske.net

Rudi Fernandez je dobio slobodno za meč protiv Crvene zvezde, nije otputovao za Beograd.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Crvena zvezda ima sreće, večeras u sastavu Real Madrida neće biti po mnogima najboljeg igrača tog tima.

Naime, Rudiju Fernandezu se porađa supruga, pa zbog toga će propustiti ovaj meč u Beogradu.

Jonas Mačiulis takođe nije u sastavu, pa i ovo predstavlja veliki podstrek za igrače Crvene zvezde.

Utakmica počinje večeras od 19 časova, igra se u dvorani "Aleksandar Nikolić", mi ćemo biti na licu mesta, to je još jedan razlog da ostanete uz nas i pratite dešavanja u vezi Crvene zvezde.















Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gigi Datome
Thursday, 22.12.2016
17:37

Rudi Fernandez ima jedan od najjacih ugovora u Evropi, ali tesko da je naljbolji igrac Reala. Tesko da bi bio najbolji igrac i u ovim ostalim timovima koji su trenutno u prvih 8.

avatar
Dr_znate_koji
Thursday, 22.12.2016
15:54

Ovo samo govori koliko je to kvalitetan tim. Oni imaju na svakog poziciji po 3 kvalitetna igraca koje trener moze da bira. Veceras samo uz nasu veliku zelju i nadu da su se oni malo izduvali pre par dana. Vise puta sam ponovio, mi u ovakvim mecevima nemamo sta da izgubimo.

avatar
X
Thursday, 22.12.2016
14:45

Ovaj novi sistem Evrolige je toliko je jak da Real u 14-om kolu moze da se igra sa sastavom jer ima lufta. Bukvalno moze da izgubi jos 7, 8 meceva i da ne brine za prolaz u top 8. Ovaj sistem je jedino za takve ekipe i dobar a i dobar je sto igra svako sa svakim..

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 22.12.2016
15:44

Totalno pogresno, par poraza ih moze odvesti u jako nezgodnu sitaciju. Za takav prebogat i veoma jak tim je cilj F4, a ako na put ka tome naidju na jake timove poput CSKA, Olympiakosa ili Panate od toga vrv nece biti nista. Za takve timove se podrazumeva da ce i proci dalje, sasuli ljudi 30m na roster...

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 22.12.2016
17:04

Ma nisi me razumeo, prolaz je za njih ustalom ocekivana stvar. Oni ne zele sigurno da zavrse recimo kao 7-8 na tabeli jer ce to direks da ih posalje na CSKA ili PAO recimo u cetvrtfinalu, tako da od F4 ne bi bilo nista, a sigurno ne bi ni zeleli da se ukrste sa timovima slicne snage kao sto su Olympiakos, Baskonija, Fener, i ako bi zaigrali protiv njih zeleli bi prednost domaceg terena. a istu imaju samo prva 4 tima na tabeli... Imaju luft, slazem se, ali nije to toliko kao sto se misli, imaju oni i svoje ciljeve, u skladu sa jacinom tima i potrosenim novcem na isti, i moraju da paze sta rade u regularnom delu EL. Ovakav sistem svakako odgovara prebogatim timovima i to je kristalno jasno. Zvezda ima jedinu prednost ovakvog formata sto ne moze se ispasti iz grupne faze kao prosle godine sto je moglo, znaci nakon 10 odigranih kola. Bila je to grupa smrti i moglo je to lako da se desi. Sada barem timovi poput Zvezde mogu da odigraju 30, pa cak i da se bore za prolaz skoro do kraja, barem do neke 25-26 runde.

avatar
X
Thursday, 22.12.2016
16:27

8 ekipa ide dalje. Real ima 4 pobede vise u odnosu na devetoplasirane timove.. to je 4 poraza druze.. Da li je neka ekipa u starom sistemu mogla sebi da dozvoli toliki luft? Naravno da ne. Mogu da kalkulisu jos 10 kola, da sa slabijim ekipama igraju igraci koji manje igraju inace.. Nije mi jasno zasto onda svi pljujete sistem Superlige u fudbalu koji se igra gotovo identicno kao EL sada??!?

avatar
marecareee
Thursday, 22.12.2016
14:34

Sve najbolje ali i hvala sto ne dolaziš 😀

avatar
Leonardo Bonucci
Thursday, 22.12.2016
14:19

Најбољи играч Реала је Серхио Љуљ, а не овај, да му не спомињем ни име јер није заслужио.

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Thursday, 22.12.2016
14:18

Srećno zbog deteta!