Fenerov 'biser' okrenuo leđa Željku

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.02.2016.
16:00
Izvor: Sportske.net

Trener Fenerbahčea Željko Obradović ostaće bez usluga talentovanog Omera Jurtsevena pošto mladi Turčin planira odlazak "preko bare".

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Pre samo tri dana Željko Obradović je uputio oštre kritike na račun najtalentovanijeg košarkaša Fenerbahčea Omera Jurtsevena (17) koji je bez dozvole kluba otišao u Toronto gde je održan kamp za mlade nade.

"Njega uopšte ne zanima tim, taj mali misli samo na sebe. Ne znam kakvi su Omerovi planovi, možda želi da igra NCAA. Užeo je veliki novac u poslednje tri godine i sada želi da ide. To je on" rekao je Obradović.

Pretpostavke Željka Obradovića ispostavile su se tačnim pošto je mladi Jurtseven poručio da sebe vidi na nekom od američkih koledža, a kao razlog za napuštanje Fenerbahčea naveo je to što ima malu minutažu.

"Fenerbahče je veliki klub koji igra na vrhunskom novu ali ja ne igram tako mnogo. Želim veću minutažu i potražiću je na mestu gde mogu da je dobijem i nastavim da napredujem. Zato želim da upišem neki od koledža" poručio je Jurtseven.

To znači da će Željko Obradović izgubiti talentovanog igrača koji igra na poziciji centra, ali se sa sigurnošću može reći da Srbin neće biti na udaru navijača i čelnika kluba jer Fener beleži sjajne rezultate.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Monday, 15.02.2016
21:12

Ovo po malo lici na odlazak Zivkovica iz Partizana , stim sto se Fener ponasa kao veliki klub ali Obradovic je suvise inpulsivan da bi cutao...

avatar
palop
Monday, 15.02.2016
21:05

Ako je dobijao platu u Feneru, nista od koledza. Tako je i Kanter otisao pa kad je dokazano da je zaradjivao u Turskoj nije mogao da igra celu sezonu...

avatar
Nikola Nikola
Monday, 15.02.2016
17:34

Turskoj će za koju godinu reprezentacija biti sačinja uglavom od Uzbekistanaca, Turkmenistanaca, eventualno Bošnjaka i Sandžaklija, dok će oni (Turci) biti na spisku nemačkog nacionalnog tima.

avatar
Dača
Tuesday, 16.02.2016
12:36

Ne zaboravi amerikance, njih ima k'o žutih mrava.