Fener se namučio, Bjelica briljirao!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.01.2015.
18:51
Izvor: Sportske.net

Fenerbahče opravdao ulogu favorita u duelu sa Turk Telekomom, u 16. kolu TBL lige, ali su gosti pružili veoma jak otpor.

Twitter, Fenerbahce Ulker
Twitter, Fenerbahce Ulker

Povezane vesti

Ekipa Željka Obradovića nastavlja trku za prvo mesto na kraju ligaškog dela sezone u TBL ligi.

U meču 16. kola, Fenerbahče je danas na svom terenu savladao Turk Telekom sa 86-82, što je turskom evroligašu 12. trijumf od početka sezone u ovom takmičenju.

Fenerbahče je dobio prvu četvrtinu sa 19-16, ali je zatim Turk Telekom zaigrao bolje, prešao u vođstvo i dugo ga održavao. Ipak, u poslednjoj deonici je došao do izražaja veći kvalitet Obradovićevog tima, koji je ipak uspeo da zabeleži očekivanu pobedu.

Najzaslužniji za ovakav epilog bio je srpski reprezentativac Nemanja Bjelica, koji je za 32 minuta na terenu upisao 20 poena, 9 skokova i 2 asistencije. Osim njega, zapažen je bio i Bogdan Bogdanović sa 11 poena i dva skoka za 31 minut u igri.

Od ostalih, istakli su se Preldžić sa 18, Jan Veseli sa 13 i Gaudlok sa 11 postignutih poena.

Fenerbahče se ovim trijumfom ponovo izjednačio sa Darušafakom na vrhu tabele sa 12 pobeda i 4 poraza.

U prilogu pogledajte neke od poena srpskih reprezentativaca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toni Kroos
Sunday, 25.01.2015
20:49

Nisu turci naivni.. Najbolji srpski igraci na svojim pozicijama (Bogdan bek suter i Bjelica krilni centar) i najbolji srpski trener,Zeljko,su u njihovom timu.. Jos da dovedu ostale Srbe sa drugih pozicija (Teo plej i Kalina bek) sa jednim dobrim centrom (mada bi mogao i Veseli sa svojih 211cm) i osvojise Evroligu..