Fener neprepoznatljiv - Novi poraz turskog šampiona!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.11.2016.
22:19
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Evrope upisao je treći uzastopni poraz u Evroligi što je siguran signal da nešto ne funkcioniše kako valja u ekipi koju sa klupe predvodi naš Željko Obradović.

Beta/AP Photo/Sue Ogrocki
Beta/AP Photo/Sue Ogrocki

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahčea večeras su u okviru 7. kola Evrolige gostovali Makabiju u Tel Avivu, a domaći sastav slavio je rezultatom 87:77 (15:17, 28:22, 23:21, 21:17) i tako naneo treći uzastopni poraz šampionu Turske.

Ponovo se večeras na delu videla indolentnost ekipe Željka Obradovića zbog koje je srpski stručnjak "zanemeo" posle duela sa Baskonijom u Vitoriji.

Činjenica je da su košarkaši Fenerbahčea nakon teškog poraza od Baskonije još jednom savladali Galatasaraj, ovoga puta u turskom šampionatu, ali su večeras ponovo podbacili u Evroligi.

Najefikasniji pojedinac u trijumfu Makabi FOX-a bio je Soni Vims sa 22 poena, 5 skokova i 4 asistencije, a bivši košarkaš Crvene zvezde Maik Cirbes postigao je 8 poena i ostvario 5 skokova.

Fenerbahče je još jednu utakmicu odigrao bez Bogdana Bogdanovića koji je povređen pa je najefikasniji u timu Željka Obradovića bio Ekpe Judo sa 17 poena i 8 skokova, a pratio ga je Jan Veseli sa 16 poena i 8 skokova.

Naš Nikola Kalinić na terenu je proveo nešto manje od 24 minuta i za to vreme postigao 8 poena.

Nakon trećeg uzastopnog poraza Fenerbahče ima skor 4-3 i u narednom kolu dočekuje gradskog rivala Anadolu Efes. Makabi je stigao do treće pobede i sada je na skoru 3-4.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
delije niksic
Tuesday, 15.11.2016
23:42

Imam osjecaj da se Cirbes sljedece godine vraca u Zvezdu!Ovaj Makabi je odvratan tim,ali ne toliko kao Fener!