"Evropska" utakmica u Milvokiju, Reptorsi vratili brejk!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 22.04.2017.
23:38
Izvor: Sportske.net

Nakon ubedljivog poraza u prethodnom meču u Milvokiju, Toronto Reptorsi su uspeli da izjednače na 2:2 u seriji pobedom u četvrtoj utakmici.

Beta/AP Photo/Morry Gash
Beta/AP Photo/Morry Gash

Povezane vesti

Tvrdo je bilo danas u BMO Haris Bredli centru u Milvokiju na samom severu Sjedinjenih Američkih Država.

Toronto je uspeo da savlada Milvoki u jednoj veoma tvrdoj utakmici, pravoj "evropskoj", odnosno pravoj plej-of utakmici NBA lige - 87:76.

Antetokunpo je potpuno zaustavljen od strane odbrambenih igrača Toronta, nije mogao da pronađe sebe u ovom meču, ispucavao se i možda je i to najveći razlog poraza Milvokija.

Gledali smo i dosta promašaja u šutu za tri poena i na jednoj i na drugoj strani u prve dve četvrtine, a kada je Milvoki u takvoj situaciji poveo sa 7 poena razlike, činilo se da je u velikoj prednosti.

Ipak, gosti se konsoliduju i prave seriju 7:0 i vraćaju se u meč. Serijom od 9:0 u trećoj deonici gosti iz Kanade stižu do 53:61, a od tog trenutka nisu ispustali prednost. Ona je iznosila oko 10 poena čitavu poslednju četvrtinu, pa se gosti u ovom meču vraćaju u Toronto uz vraćen brejk.

Sada je u seriji 2:2, sledeći meč se igra u Torontu.

Najbolji u redovima Milvokija je bio Snel sa 19 poena, a Monro i Antetokunpo su upisali po 14, uz podatak da je Grk šutirao 6-19 iz igre.

Na drugoj strani, DeRozan 33 poena, 9 skokova i 5 asistencija, Lauri je imao 18 poena, 4 skoka i 4 asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke