Evroligaš uzima Anđušića!?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.02.2017.
17:42
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Sjajne partije koje je pružao u dresu Parme iz Perma preporučile su Danila Anđušića evroligašu iz Kazanja, pa se uskoro očekuje ozvaničenje transfera srpskog internacionalca.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Srpski košarkaš Danilo Anđušić nalazi se pred transferom karijere pošto će nakon svega nekoliko meseci provedenih u Permu najverovatnije preći u Uniks iz Kazanja!

Bivši košarkaš Hemofarma i Partizana trebalo bi da potpiše ugovor do kraja naredne sezone, a portal "Blic" prenosi da je Anđušić stavio tačku na epizodu u Parmi i da je prelazak u Uniks gotova stvar.

Danilo Anđušić priključio se klubu iz Perma sredinom septembra prošle godine i za kratko vreme postao najbolji igrač ekipe. Fantastičnom partijom u duelu sa Uniksom (40 poena, 6 skokova i 5 asistencija) Anđušić se na najbolji mogući način preporučio Jevgeniju Pašutinu što je i dovelo do interesovanja Uniksa.

Podsećamo da je danas Danilo Anđušić dobio poziv da na "Ol Star" utakmici VTB Lige zameni Miloša Teodosića što znači da će početak tekuće sedmice pamtiti po prelepim stvarima.

Beograđanin je karijeru počeo u Hemofarmu a nakon Partizana nastupao je za Virtus Bolonju, Valjadolid, Bilbao Basket, Anvil i Parmu. Tokom 2015. godine ponovo je na kratko nosio dres Partizana.

U tekućoj sezoni Danilo Anđušić beleži prosek od 19.8 poena, 3.8 skokova i 3.7 asistencija u VTB Ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke