Evroliga prepoznala Zvezdin trud, ali...

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.03.2017.
14:52
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s oglasio se pred sutrašnji duel sa Brose Bambergom kako bi navijače upoznao sa najnovijim dopisom iz Evrolige.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i regionalne ABA lige dobio je u sredu dopis u kojem je Evroliga pohvalila napore Crvene zvezde mt:s da utakmice koje se igraju u Beogradu budu organizovane na najbolji mogući način.

Sa Malog Kalemegdana poručuju da protiv kluba nije pokrenut nikakav postupak jer je duel sa Galatasarajem bio dobro organizova, ali se u isto vreme upućuje novi apel navijačima.

"Evroliga je u dopisu od srede saopštila da neće posle duže vremena pokretati nikakav postupak protiv kluba, jer su bili 'očigledni pomaci i napori kluba u organizaciji utakmice sa turskim Galatasarajem'. Ipak, čelnici Evrolige još jednom su podsetili da KK Crvena zvezda mt:s ima uslovnu kaznu pražnjenja dvorane u slučaju da prolazi u dvorani ponovo budu zakrčeni, što je jedan od najtežih prekršaja u organizaciji jedne utakmice" navodi se u apelu crveno-belih.

Crvena zvezda mt:s do sada je plati gotovo 30.000 evra na ime kazni koje je izricao disciplinski sudija Evrolige, a kako je uslovna kazna i dalje na snazi predstavnici šampiona Srbije apeluju na navijače da vode računa kako se ponašaju.

"Crvena zvezda mt:s još jednom podseća i apeluje na sve koji se budu našli u dvorani 'Aleksandar Nikolić' u četvrtak uveče da ne stoje na prolazima, jer će klub u suprotnom biti sankcionisan pražnjenjem dvorane za narednu utakmicu Evrolige, i to u trenutku kada se naš prvi tim bori da ostvari veliki rezultat i plasira se u plej-of

KK Crvena zvezda mt:s podseća da će u organizaciji utakmice našem klubu pomagati veliki broj pripadnika policije i obezbeđenja, kao i da će kontrole na ulazima biti vrlo rigorozne, pa se mole svi da dođu što ranije u dvoranu, a da oni koji nemaju karte ne prilaze kapijama hale 'Aleksandar Nikolić'. Takođe, na ulazima će biti oduzimani upaljači, sitan kovani novac...
" dodaje se u saopštenju.

Utakmica 24. kola Evrolige između Crvene zvezde mt:s i Brose Basketa zakazana je za četvrtak, 2. mart, sa početkom od 19 časova, a direktan prenos obezbeđen je na prvom kanalu televizije Sportklub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 01.03.2017
20:01

Напред Звездо, напред Институцијо, напред поносу Србије.

avatar
Markidzani
Wednesday, 01.03.2017
16:21

Koliko smo mi Srbi divljacki i necivilizovan narod dokazuju ove ceste kazne...

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 01.03.2017
16:53

Pa jesmo,al sta sada... Doduse ja i dalje ne shvatam kome tacno smeta da neko sedne na prolaz ako svi ostali sede na svojim mestima i ako se nista ne ubacuje na teren

avatar
gosfkcz
Wednesday, 01.03.2017
17:15

Ma ne bre. Mi smo najlepsi, najpametniji, najbolji,najkulturniji... Nego svi nas mrze. Nikada necu da zaboravim, pre petnaestak godina neki likuvi sa severa vredjaju protivnickog igraca majmunskim poklikom i smeju se a jedan od njih mlad momak a tri zuba u glavi i sva tri pokvarena, kome se ti smejes i koga vredjas covece.