Evroliga kaznila Zvezdu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.11.2014.
15:02
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Zbog ubacivanja tvrdih predmeta na parket tokom utakmice 4. kola grupe "D" sa Olimpijakosom, KK Crvena zvezda Telekom kažnjen je od strane discpilinskog sudije Evrolige.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Uprkos apelima koje su čelnici KK Crvena zvezda Telekom uputili navijačima na startu nove evroligaške sezone tokom utakmice sa Olimpijakosom došlo je do "incidenata" zbog kojih su crveno-beli kažnjeni.

Disciplinski sudija Evrolige izrekao je novčanu kaznu KK Crvena zvezda Telekom u iznosu od 4.000 evra zbog ubacivanja upaljača i metalnog novca na parket "KombankArene" tokom meča sa Olimpijakosom.

Jedan od arbitara pogođen je na pomenutoj utakmici kutijom cigareta u kojoj je bilo i nekoliko metalnih novčića što je takođe razlog da Zvezda bude kažnjena.

Na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda Telekom navodi se da će u buduće kazne za ovakve prekršaje biti još oštrije zbog čega je neodgovornim pojedincima upućen još jedan apel.

"Nadamo se da će neodgovorni pojedinci ubuduće ozbiljno shvatiti brojne apele i pozive na fer i sportsko navijanje i da će se suzdržati od neprimerenih reakcija koje očigledno nanose ogromnu štetu Crvenoj zvezdi" navodi se na sajtu vicešampiona Srbije.

Narednu utakmicu u Evroligi pred svojim navijačima KK Crvena zvezda Telekom igra za dve nedelje kada u "KombankAreni" dočekuje litvanski Neptunas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN1
Thursday, 13.11.2014
16:57

23 000 € je kazna.

avatar
Povratak kralja BAN1
Thursday, 13.11.2014
16:36

gDelije gospoda :)

avatar
Pontus
Thursday, 13.11.2014
16:16

Gore, na nivou 400, jedan maloletni debilko par redova niže od mene izvadi privezak od ključeva i baci na parket, ne gledajući gde to može da odleti i koga da pogodi. Smeje se "faca", udara onaj semafor što visi ispod njega dok nije rasekao ruku...gde je to raslo??? Kad bi postojale kamere koje bi takvu debilanu snimile pa da budu novčano oni kažjeni sa 4000e i zabranom ulaženja na sportske manifestacije.

avatar
Delije Crna Gora
Thursday, 13.11.2014
16:10

Sportske, zašto mi ne objavljujete komentare...
Niti psujem, vrijeđam...
SRAMOTA
I usput, NAPRED ZVEZDO, GAZI NOĆAS!!!