Evroliga ima novog sponzora!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.06.2015.
14:31
Izvor: Sportske.net

U trenutku kada FIBA pokušava da povrati primat koji je izgubila u evropskim klupskim takmičenjima Evroliga je pokazala da ima način da uz sebe okupi najeminentnije partnere.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje nalazi se na udaru FIBA pošto međunarodna košarkaška organizacija želi da povrati primat koji je izgubila u Evropi na planu klupskih takmičenja kakvo je Evroliga.

Mnogi tvrde da će FIBA krenuti u formiranje svoje Evrolige koja bi bila pandan postojećoj ali sa mnogo većim nagradama koje bi trebalo da privuku vrhunske evropske klubove.

Kako sada stoje stvari takav scenario deluje malo verovatno posebno kada se uzme u obzir da u Evroligi ne sede skrštenih ruku. To takmičenje u četvrtak je dobilo još jednog renomiranog sponzora.

Na zvaničnom sajtu Evrolige potvrđeno je da su to takmičenje i renomirana kompanija IMG (International Management Group) potpisali sponzorski ugovor.

Renomirana kompanija sa sedištem u Njujorku dobila je ekskluzivna prava kada su u pitanju statistika, lajv striming i klađenje, a samim tim okončana je saradnja sa "B Win-om".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kraljaBAN23
Thursday, 25.06.2015
14:46

Klubovima to ne mora mnogo da znači ako im €L da mrvice za uspeh tokom takmičenja kao što je do sada bilo. FIBA treba da predstavi svoj plan nagrada koji će biti veći i od €L-inog i da privoli najveće klubova Evrope da igraju to takmičenje, a ne €L.