Evroliga: "Gospodin Vujošević neće biti kažnjen"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.11.2014.
14:16
Izvor: Sportske.net

Predstavnici Evrolige odbacili su mogućnost kažnjavanja Duška Vujoševića zbog fizičkog nasrtaja na Mihajla Andrića nakon utakmice trećeg kola grupne faze Evrokupa.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana NIS Duško Vujošević neće biti kažnjen zbog fizičkog kontakta sa svojim igračem nakon duela sa Hapoelom u Jerusalimu.

Takavu odluku doneli su predstavnici Evrolige koji u odgovoru listu "Blic" koji je zahtevao odgovor na pitanje da li Vujoševićevo ponašanje podleže sankcijama.

"Pošto smo pažljivo razmotrili dešavanja sa utakmice između Hapoela i Partizana, neće biti nikakvih disciplinskih mera protiv gospodina Duška Vujoševića. Evroliga jeste i uvek će sankcionisati i osuđivati bilo koji vid nasilničkog ponašanja koja se dešavaju pre, za vreme i posle utakmice" poručili su iz Evrolige.

Duško Vujošević u petak je optužio pojedine medije, među kojima i "Blic" da šire mržnju prema Partizanu objavljivanjem neistinitih tekstova.

Nakon odluke sportske redakcije ovog lista da zatraži mišljenje od Evrolige treba li kazniti Duška Vujoševića može se očekivati nova reakcija trofejnog stručnjaka koji u svakom slučaju neće snositi posledice za svoj postupak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke