Evrokup - Ivan Paunić u petorci kola!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.11.2016.
14:49
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš Ivan Paunić jedan je od igrača koji su obeležili šesto kolo Evrokupa, zahvaljujući sjajnoj partiji u pobedi Fuenlabrade nad Albom.

acb.com
acb.com

Povezane vesti

Španski klub je protiv ekipe iz Berlina slavio sa 105:80, a Paunić je bio najbolji u tom trijumfu sa 23 poena, sedam asistencija i šest skokova, što je bilo dovoljno za indeks korisnosti 30.

Na taj način, Pauniću je za samo jedan indeksni poen izmakla titula najkorisnijeg igrača kola, koja je pripala Gintarasu Leonavičusu iz Lijetkabelisa, koji je zasijao u pobedi nad MZT Skopljem.

Srpski košarkaš je, ipak, sa 23 poena bio najbolji strelac kola, zajedno sa Markusom Vilijamsom iz Budućnosti. Svojim igrama, Paunić je mnoge oduševio poslednjih nedelja, a posebno španske novinare, koji su njegovu partiju protiv Albe ispratili komentarima da je sam srušio velikana nemačke košarke.

Paunić je jedan od glavnih igrača Fuenlabrade, čije boje brani već treću sezonu. Na pet utakmica Evrokupa odigranih do sada imao je prosek od 13,6 poena, 3,4 asistencije i 1,6 skokova.

U Endesa ligi mu je prosek 12,1 poena po utakmici na osam mečeva. Košarkaši Fuenlabrade u narednom kolu Evrokupa, u sredu, gostuju Himkiju, a pre toga ih u nedelju čeka susret sa Iberostarom sa Tenerifa u domaćem prvenstvu

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 17.11.2016
15:53

Srebro 2009: Teodosic, Markovic, Popovic, PAUNIC, TRIPKOVIC, TEPIC, BJELICA, VELICKOVIC, MACVAN, RADULJICA, PEROVIC, KRSTIC i DUDA- 9/12:-D