Evo sa čime će se suočavati NBA timovi kada nalete na Voriorse

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 29.09.2016.
16:05
Izvor: Sportske.net

Trening kampovi su počeli, a dvojac Voriorsa već rešeta.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Golden Stejt Voriorsi su u sezoni za nama ostvarili rekord lige sa 73 trijumfa u regularnom delu, ali dominantan učinak nisu uspeli da prenesu i na plej-of, kako su im Kavsi, nakon zaostakta od 3:1, preuzeli tron.

Rešeni da im se to ne ponovi, angažovali su jednog od najboljih igrača na svetu, možda i najboljeg poentera današnjice Kevina Durenta.

Košarkaški svet je zanemeo, niko nije očekivao da će Kej Di napustiti Oklahomu i pridružiti se jednom od najboljih timova u ligi.

Dakle, u narednoj sezoni će "Orakl arena" biti apsolutni pakao za svakog protivnika, kako će odbrane timova koje budu dolazile u Ouklend na megdan Voriorsima morati da se nose sa triom Durent - Kari - Tompson.

Durent i Tompson su na nedavno okončanim Olimpijskim igrama u Riju poneli zlato, a dobru igru su preneli u trening kamp "Ratnika".

Na priloženom snimku možete videti jedan deo treninga Voriorsa, na kom njih dvojica vežbaju šut sa distance. Naravno, na klipu nećete videti nijedan šut koji nije prošao kroz obruč.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Centrih
Thursday, 29.09.2016
16:27

A u reketu Pachulia. Bogut je bio mnogo bitniji za njihovu igru nego sto ce to biti Durant, centar sa fantasticnim pregledom igre koji je omogucavao brzi protok lopte. Ove godine LeBron jos lakse uzima titulu, zivi bili pa videli.

avatar
Thursday, 29.09.2016
16:42

Ako misliš da je Pačulija loš, grdno se varaš..

avatar
Madridista
Thursday, 29.09.2016
18:38

Vidi se koliko ne znas o kosarci, samim tim sto imaju takve sutere i poentere u timu nece im trebati centar koji je vrhunski skakac ili odbrambeni igrac, ali Paculia nije uopste los, prosjecan ali to im je dovoljno, nek pokriva odbranu i skokove i to he od njega dosta, takodje Drejmond Grin ce sad imati jos manju ulogu u ofanzivi ali ce zato biti glavni odbrambeni igrac, a on to moze i po meni je uz Lenarda glavni pik za DPOY, takodje on moze dosta sistencija da podjeli i lopti da uhvati. Napad moze da se vrti oko trija Kari-Klej-Durent i ukoliko budunimali malo brzu igru moci ce sva trojica po 17-18 suteva uzimati ukoliko Paculia ne budenuzimo nista osim polaganja i kucanja a i Drejmond ukoliko smanji. Klivlend je sila od tima takodje, ali oni su jedva ove godine uzeli jer nije bilo ni Grina ni Boguta u najvaznijim utakmicama a Lebron i Kajri su pruzali utakmice za pamcenje dok je Kari bio nevidljiv, a sve to se ne moze dogoditi 2 puta za redom