Evo koliko "the Joker" znači Nagetsima!

Autor: Nikola Miloradović
petak 27.01.2017.
19:02
Izvor: Sportske.net

Nikola Jokić je pružio još jednu briljantnu partiju u dresu franšize iz Denvera, ali je sve ostalo u senci povrede sa kraja susreta.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Momak iz Sombora pruža prosto neverovatne partije u NBA ligi ove sezone. Januar je protekao u znaku njegovih sjajnih partija i neverovatnih asistencija te ga mnogi često nazivaju "plejmejkerom u telu centra".

Njegova igra ove sezone je ravna revoluciji, odavno ljubitelji košarke nisu videli tako inteligentnog centra sa prosto fantastičnim osećajem za igru.

Sinoć je još jednom bio najbolji, upisao je 29 poena, 14 skokova i čak osam asistencija u pobedi nad Sansima, ali je pri kraju susreta doživeo nezgodnu povredu.

Talenovani bek tima iz Arizone Devin Buker ga je u jednom prodoru nezgodno "zakačio" u predelu levog kuka, srpski centar se momentalno uhvatio za taj deo tela, potom je pao na zemlju, a njegova grimasa je zabrinula sve pristune u areni.

Ipak, najnovije informacije ukazuju da povreda nije ozbiljnije prirode, kako su nalazi sa skenera bili negativni. To znači da nije došlo do teže povrede mišićnih struktura niti do bilo kakve leziju kostiju, a Nikola je već počeo i normalno da se kreće.

Propustiće ipak par mečeva iz predostrožnosti, kako u stručnom štabu Nagetsa ne žele ništa da prepuste riziku te će sačekati da se njihov najbolji igrač ove sezone u potpunosti oporavi pre povratka na teren.

Koliko je popularni "the Joker", kako mu je iskusni Majk Miler dao nadimak, važan šraf u redovima franšize iz Denvera, govorio i njegov saigrač Dorel Artur.

"Svi znamo da je on naš najbolji igrač i da smo sa njim na terenu deset puta bolji i velika je šteta što se povredio", izjavio je Artur, koji će usled povrede Jokića dobiti i "ekstra" minute na parketu.

"Drago mi je što nije u pitanju ništa ozbiljnije, verovatno će propustiti par utakmica kako bi se oporavio i definitivno će nam nedostajati na terenu. Sjajan je igrač i itekako nam je potreban", dodao je Dorel Artur.

OVDE možete pročitati i šta je trener Nagersa Majk Maloun izjavio nakon povrede bivšeg igrača Mega Leksa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Keselj97
Friday, 27.01.2017
21:00

Ovo mi mnogo lici kao Djokovica kad je poceo da se penje na vrh teniskog svijeta.. Cijela nacija uz Jokera sada :)