Evo kako je Vujošević prekinut i vređan na konferenciji!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.04.2015.
10:20
Izvor: Sportske.net

Trener KK Partizan NIS Duško Vujošević našao se na udaru huligana koji je nakon trijumfa crno-belih nad Crvenom zvezdom Telekom upao na konferenciju za medije i verbalno napao trofejnog stručnjaka.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Prva dva susreta polufinala plej-ofa ABA lige protekla su u dosta dobroj atmosferi, imajući u vidu značaj utakmica i rivalstvo dva kluba.

Posle prve utakmice na terenu se dogodila samo jedna sporna situacija kada je Jaka Blažič udario Nikolu Milutinova.

U sredu su strasti bile nešto uzburkanije pa smo zabeležili nesportski faul Milana Mačvana nad Jakom Blažičem, ali i obostranu ličnu grešku koja je dodeljena Saši Pavloviću i Branku Laziću.

Pored toga, jedan incident zabeležen je i nakon utakmice kada je na konferenciju za medije trenera gostujuće ekipe upao huligan koji je Duška Vujoševića prekinuo u izlaganju a zatim i vređao.

Strateg Partizana ispratio je ovaj incident sa osmehom na licu a nakon konferencije za medije upitao je glasnogovornika Crvene zvezde Telekom kako je moguće da neko neometano uđe u službene prostorije sa namerom da vređa.

Duško Vujošević je na licu mesta dobio izvinjenje konferensijea a videćemo hoće li Crvena zvezda Telekom reagovati i uputiti zvanično izvinjenje zbog ovog incidenta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke