Euforija na Sajmu, stigli košarkaši Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.03.2017.
19:00
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Iako ih sutra očekuje ključna utakmica u borbi za plasman u Top 8 Evrolige, kvatert Zvezdinih košarkaša našao je vremena da obiće štand klupskog sponzora 'Honde' na beogradskom Sajmu automobila.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Između dva treninga, Petar Rakićević, Dion Tompson, Marko Simonović i Ognjen Kuzmić izdvojili su sat vremena da posete štand Zvezdinog partnera Honde u hali 1 Beogradskog sajma.

Kako se navodi na klupskom sajtu, Zvezdini košarkaši bili su pravi magnet za sve posetioce Sajma automobila.

Ognjen Kuzmić je tom prilikom otkrio i da je lično veoma zadovoljan Hondinim autobobilom koji vozi od dolaska u Crvenu zvezdu mts.

"Kao prvotimac Crvene zvezde mts dobio sam po dolasku u Beograd Honda džip i moram da kažem da sam jako zadovoljan posle skoro 7 meseci korišćenja modela 'CRV'. Jako je komforan i udoban, posebno za mene kome baš i nije lako da se smesti u jedno vozilo. Lepo smo se proveli na Sajmu, i štandu 'Honda', posebno mi je drago što su sa nama ovom prilikom osim ljudi iz Honde bili i naši Zvezdaši", izjavio je Ognjen Kuzmić.

Podsetimo, utakmica između Crvene zvezde mts i Uniksa iz Kazanja igra se u petak od 19 časova u ''Kombank Areni'', a crveno-beli su još jednom pozvali svoje navijače da Radonjićevom timu pruže maksimalnu podršku.

''Vaša podrška je sada neophodna! Crveno-beli košarkaši moraju da je osete na svakom koraku, baš kao i u hali 1 Beogradskog sajma, kada su navijači rečima podrške pokazali crveno-belima da će i u petak biti uz njih. Zvezda je to zaslužila'', navodi se na zvaničnom klupskom sajtu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HEJ PJANO21
Thursday, 30.03.2017
19:49

Ja sa 185 cm jedva sednem u CR-V, kako se on tu uglavi sa svojih 213 nije mi jasno!

avatar
Thursday, 30.03.2017
21:39

Ako sam svojevremeno ja od 194 mogao u Smarta da se naguram može i on u CR-V :)))))

avatar
HEJ PJANO21
Friday, 31.03.2017
15:00

Hahaha, svaka čast brate!