Ervel: "Da pobedimo Srbiju i budemo ponosni što smo Belgijanci"

Autor: Pavle Knežević
sreda 06.09.2017.
17:15
Izvor: Sportske.net

Aksel Ervel ceni Srbiju, ali želi da Belgija u pobedničkom tonu završi Evropsko prvenstvo.

Fiba.com
Fiba.com

Povezane vesti

Prva zvezda Belgije Aksel Ervel rekao je da njegov tim želi da pobedi Srbiju, bez obzira što je eliminisan sa evropskog prvenstva, i da tako pokaže ponos što predstavlja svoju naciju.

"Nemamo šta da izgubimo. Ispali smo, tako da nije lako, ali hoćemo da uživamo i da damo sve od sebe za svoju zemlju i dokažemo da zaslužujemo da budmeo ovde i da zaslužujemo da igramo protiv Srbije", rekao je krilni centar Bilbaa srpskim novinarima u Istanbulu.

Belgija ima pobedu protiv Britanije i tri poraza. Ervel dobro poznaje Srbiju i zna šta je njena glavna snaga.

"Tim, tim je najjači adut Srbije. Ove godine su to posebno dokazali, u svakoj utakmici je neko drugi iskočio. Naravno, tu je Bogdanović, koji igra čudesno, ali mislim da im je tim glavna snaga Srbije", rekao je Ervel.

Šta bi zadovoljilo njihove apetite sutra?

"Da pobedimo Srbiju! To bi nas zadovoljio. Borili smo se do kraja protiv Rusije i Turske, sada hoćemo da dokažemo da možemo da igramo sa takvim igračima kakve ima Srbija", rekao je Ervel.

Kakav je opšti utisak igrama do sada.

"Pa ne možemo biti zadovoljni jer se nismo plasirali dalje. Hteli smo da prođemo grupu iako su tu Srbija, Rusija, Letonija i Turska, ali ga nismo ispunili i sada smo razočarani. To je prava priča što se nas tiče. Sada hoćemo da se borimo do kraja i da budemo ponosni što smo Belgijanci i što smo ovde", rekao je Ervel.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Wednesday, 06.09.2017
21:06

Mozete da budete samo ponosni, posto pobediti necete

avatar
Вукашин Ћулибрк
Wednesday, 06.09.2017
19:33

Ponosan sto nisi ni francuz, ni švabo...

avatar
Markic85
Wednesday, 06.09.2017
17:40

Zamalo ali pogresio si sport, zavrseno je E.P. u odbojci :) ... bar da imate neku sansu... ista vam je sansa kao nama protiv Amera na Olimpijadi realno.