Erceg: "Kakva pobeda i učinak, sve je palo u zaborav"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.11.2014.
22:08
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova Galatasaraja Zoran Erceg objasnio je da posle ubistva navijača Crvene zvezde Telekom nema mesta da se misli na košarku i njegov učinak jer se dogodila velika tragedija.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Fantastično košarkaško veče u Istanbulu i 50 minuta uživanja u sjajnim potezima igrača Galatasaraja i Crvene zvezde Telekom pali su u drugi plan nakon što je potvrđena informacija o smrti navijača gostujućeg kluba.

Junak utakmice bio je Zoran Erceg ali je učinak srpskog internacionalca postao nevažan i njemu samom kada je shvatio šta se dogodilo.

"Za ovu tragediju sam čuo sam kada došao kući posle utakmice. Nisam mogao da verujem da je istina. Među našim ljudima o tome ne prestaje da se priča" rekao je Erceg za "Novosti".

Srpski košarkaš omogućio je Galatasaraju da dođe do produžetka trojkom sa pola terena a poenterskim učinkom vodio je turski tim do konačnog trijumfa.

"O utakmici sam mogao da razmišljam u kolima od svlačionice do kuće. Iskreno, od kada sam čuo za vest o ubistvu ovog momka duel sa Zvezdom mi je pao u zaborav. Ni o utakmici ni o svom učinku ni sa kim nisam ni razgovarao" dodao je Erceg.

Na sportskim portalima i navijačim forumima ima onih koji dozvoljavaju sebi da Zorana Ercega poistovećuju sa nekom propalicom koja je ubila Marka Ivkovića što sigurno odnos koji je srpski košarkaš zaslužio.

"Ja sam sportista koji radi svoj posao, bez namere da svojom igrom nekoga uvredim ili da širim mržnju" objasnio je srpski košarkaš uputivši za kraj saučešće porodici i prijateljima stradalog.

"Žao mi je dečka koji je ni kriv ni dužan izgubio život, a došao je samo da gleda košarku i navija za svoj tim. Iskreno saučešće izjavljujem njegovoj porodici i prijateljima" poručio je Erceg.

Dodajmo da je Galatasaraj večeras savladao Bešiktaš (100:94) u derbiju sedmog kola turskog prvenstva a Zoran Erceg ponovo je blistao postigavši 17 poena za svoj tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke