EP - Određena satnica, Srbije nema u udarnom terminu!

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.01.2015.
11:34
Izvor: Beta

Evropski ogranak FIBA saopštio je satnicu mečeva na predstojećem Eurobasketu a interesantno je da najbolje rangirana evropska selekcija na Mundobasketu neće igrati nijedan meč u "prajm-tajm" terminu.

FIBA Europe/Christophe Petit Tesson
FIBA Europe/Christophe Petit Tesson

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije prvi meč na Evropskom prvenstvu 2015. godine odigraće 5. septembra od 18.00 protiv Španije, saopšteno je danas.

Evropska košarkaška federacija objavila je danas kompletnu satnicu utakmica za Eurobasket 2015, koji će se od 5. do 20. septembra održati u Francuskoj, Nemačkoj, Letoniji i Hrvatskoj.

Srbija će drugi meč u Grupi "B" odigrati od 15.00 protiv Nemačke, da bi naredna tri utakmice, protiv Islanda, Turske i Italije igrati u terminu od 14.30.

Sve utakmice Grupe "B" igraće se u Berlinu od 5. do 11. septembra, dok će se završnica šampionata održati u Lilu od 12. do 20. septembra.

Interesantno je da organizator takmičenja nije imao poštovanja prema vicešampionu sveta i najbolje rangiranoj evropskoj selekciji na minulom Mundobasketu pošto "Orlovi" u grupnoj fazi takmičenja nijednom neće nastupiti u udarnom terminu.

Nadamo se da će puleni Aleksandra Đorđevića dogurati što dalje na nastupajućem Eurobasketu pošto bi na taj način primorali evropsku "elitu" da uživa u igrama "Orlova" u polufinalu i finalu koja se ne igraju od 14 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Catalunya <3
Thursday, 22.01.2015
13:12

TAKO JE BREEEEEE !!! IMA DA PRORADI SRPSKI INAT KAO I UVJEK !!! :D