Emisar Sansa pratio Bogdanov učinak protiv Zvezde

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.12.2015.
11:30
Izvor: Sportske.net

Sinoćna utakmica između Fenerbahčea i Crvene zvezde Telekom poslužila je Finiks Sansima da uživo pogledaju Bogdana Bogdanovića, srpskog reprezentativca kojeg su draftovali prošle godine.

Beta/AP Photo/Kathy Willens
Beta/AP Photo/Kathy Willens

Povezane vesti

Jučerašnji okršaj Fenerbahčea i Crvene zvezde Telekom u Istanbulu uživo je posmatrao i asistent generalnog menadžera Finiks Sansa Pat Koneli koji je na Bosfor doputovao zbog Bogdana Bogdanovića.

Srpski internacionalac draftovan je od strane Finiksa 2014. godine, a prisustvo visokog zvaničnika NBA ligaša u Istanbulu ukazuje na to da Sansi pomno prate u kom pravcu ide karijera Bogdana Bogdanovića.

Sinoćnu utakmicu Bogdanović je završio sa 10 postignutih poena i 3 ukradene lopte a nema sumnje da je Pat Koneli imao da zapiše još po nešto u svoju beležnicu.

Podsećamo da su Finiks Sansi draftovali Bogdana Bogdanovića kao 27. pika prošle godine, a Srbin je u avgustu započeo svoju drugu sezonu u dresu Fenerbahčea.

Prošle sezone je u dresu turskog kluba drugi put u karijeri poneo titulu Evroligine "Zvezde u usponu", ali do sada nije imao prilike da osvoji nijedan važan trofej sa turskim klubom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nikola
Saturday, 12.12.2015
12:34

Bogdan je igrač koji je morao da ode u NBA pre 24 godine. Nekako ima taj kiler luk i drčnost, mislim da bi napravio karijeru u rangu Peje da je otišao direktno iz Partizana tamo. Ovako, videćemo, mučiće se sigurno, kao i Bjelica, a da li će pobediti tu početnu barijeru, te da li će mu trener dati slobodu kao što daje Jokiću - videćemo.

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 12.12.2015
14:04

Daleko je on od Stojakovicevog ranga ipak

avatar
Saturday, 12.12.2015
15:06

Ne umanjujem ništa Jokićev učinak, čak šta više, svakodnevno ga hvalim. Ali on je imao srećan splet okolnosti da su i Nurkić i Lovernj povrijeđeni. Zato je dobio više prostora što je iskoristio na vrhunski način.. Ko zna šta bi bilo sa njim da je Nurkić zdrav, jer se nametnuo prošle sezone.. Što se Bogdana tiče, mislim da treba sledeće sezone u NBA. Drugačije se radi sa igračima i oni napreduju drastično, što bi mu odgovaralo..