EL - Zvezdini juniori preslišali i Mega Leks

Autor: Boban Filipović
subota 28.02.2015.
13:14
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli sa maksimalnim učinkom iz grupne faze idu u polufinale kvalifikacionog turnira "Marko Ivković" koji se održava u Beogradu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Izabranici Slobodana Klipe su još juče čekirali plasman u polufinale turnira pod okriljem Evrolige, a danas su okončali grupnu fazu maksimalnim učinkom 3/0.

Juniorski tim Crvene zvezde Telekom su trijumfovali jutros nad vršnjacima koji nastupaju za Mega Leks, rezultat je bio 80:62.

Meč je prelomljen u drugoj četvrtini koju su crveno-beli rešili u svoju korist rezultatom 22:8, sa plus 18 otišli na veliki odmor i u nastavku bez većih problema priveli posao kraju.

Najbolji u pobedničkom sastavu bio je Stefan Kenić sa 17 poena i 6 skokova, dobru podršku imao je u Boriši Simaniću koji je dodao 12 poena, po 10 su ubacili Aleksandar Aranitović i Nikola Popović.

Kod Mega Leksa su se po učinku izdvojili Jovan Vojinović (11 pts), Vukadin Milićević (10 pts, 7 sk), Srđan Janketić (10 pts, 8 sk) i Luka Vulikić (9 pts, 6 as, 6 sk).

Drugi polufinalista iz grupe A je berlinska Alba koja je u direktnom okršaju za plasman bila bolja od Vaerlosea (81:77).

Imena finalista iz grupe B saznaćemo uskoro, odlučujuće utakmice su u toku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
C. Zvezda je Srbija
Saturday, 28.02.2015
14:33

Nasoj dominaciji se ne nadzire kraj. Zivela nasa Zvezda i nasa majka Srbija.