EL - Zvezda pala na tabeli ali je i dalje u TOP 8

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.10.2016.
23:29
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mts imaju polovičan učinak nakon četiri odigrane utakmice u Evroligi što im u datom momentu obezbeđuje poziciju među najboljih osam klubova Evrope.

aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs
aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Šampion Srbije poražen je u petak na gostovanju Panatinaikosu u okviru 4. kola Evrolige pa posle četiri utakmice ima polovičan učinak u elitnom košarkaškom takmičenju.

Crvena zvezda mts trenutno deli sudbinu još pet klubova koji nakon četiri meča imaju dve pobede i dva poraza, ali Makabi FOX i Darušafaka Doguš imaju bolju koš razliku.

Ekipa Dejana Radonjića je posle trećeg kola zauzimala peto mesto na tabeli iza moskovskog CSKA, Fenerbahčea, Real Madrida i Olimpijakosa ali je posle večerašnjeg poraza pala na osmo mesto.

Sezona je tek počela i crveno-bele čeka još mnogo iskušenja ali ne sumnjamo da bi navijači večeras potpisali da Zvezda nakon 30 utakmica bude na osmom mestu na tabeli.

Sa druge strane, niko ne može da tvrdi da crveno-beli nemaju tim za još veća dela i zbog toga je rano da dajemo bilo kakve prognoze. Narednu utakmicu Zvezda igra na svom terenu protiv Baskonije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maximovic
Saturday, 29.10.2016
10:28

Bice vam tesko ali verujem da top8 mozete da izborite sobzirom na utakmice koje sam do sad odgledao u evroligi. Od ovih timova jedino su CSKA,Fener i Real ostavili neki utisak da su na visem nivou. A od ostalih mislim da ce se boriti Pao,Olimpiakos i mozda Macabi sto se tice prvih 6. E sad Milan,Zvezda,Durasafaka,Barca i jos mozda neki tim ce da se upuste u borbu za preostale 2 pozicije. U svakom slucaju imate lepe sanse i mislim da cete mozda i uspeti sobzirom da imate solidan tim koj ima dosta veliki raspon igraca. Na to mislim da svaki od njih moze da proradi u nekoj utakmici.

avatar
Danijella
Saturday, 29.10.2016
05:09

Kao veliki Partizanovac sam svim srcem uz Zvezdu u ovoj evroligi i neka gazi sve sto moze. Sto bih navijao tamo za neke placenike iz Barse...Reala...Izraela ili Turske kad su ovo nasa deca koja samo talentom i suvim radom pariraju svima. Ne znam samo zasto se i dovodio ovaj novi Volters kada je tim izgledao bas fino i bez njega i atmosfera je bila dobra. Naravno mom Partizanu puno uspeha i onom nasem evropskom kupu ali bice tesko!

avatar
Drkadzija
Saturday, 29.10.2016
02:53

Tek je cetvrto kolo a vi se bavite tabelom. Treba tu jos krvi i znoja da se propisa da bi se otislo dalje.

avatar
Saturday, 29.10.2016
00:18

Zvezda je jedna od najnezgodnijih domacian kao sto je to nekad Partizan bio. Svi koji dodju u Pionir ili Arenu igraju slabije no sto mogu, a nas tim igra najbolej sto moze. Steta z aporaz od Darusahe, ali gostovanja ce ove sezoen biti teska, dok se na domacem terneu treba nadati pobedama

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 28.10.2016
23:37

Ne znam koliko je realno da Zvezda udje u top 8...Treba se boriti,dati sve od sebe,prije svega na svom terenu,a u gostima ako se nesto napravi,to je samo bonus.

avatar
Saturday, 29.10.2016
11:16

realno da zvezda prodje dalje je isto kao da u srbiji nece biti vise politickog zaposljavanja :D

avatar
Treš retardizam
Saturday, 29.10.2016
15:33
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 29.10.2016
13:47

Надаш ли се то каквом намештењу?