EL - Zvezda na šampiona, Željka i Karija!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.07.2015.
12:57
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda dobio je rivale protiv kojih će u predstojećoj sezoni nastupati u grupnoj fazi Evrolige. Žreb nije bio naklonjen crveno-belima koji su smešteni u grupu "A".

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i regiona Crvena zvezda saznala je imena rivala protiv kojih će se u nastupajućoj sezoni sastati u okviru grupne faze Evrolige. Voljom žreba, crveno-beli su smešteni u grupu "A", verovatno najtežu grupu od sve četiri.

Pored Crvene zvezde u grupu "A" su žrebani aktuelni šampion Evrope Real Madrid, Fenerbahče Ulker, osvajač Evrokupa u sezoni 2014/2015 Himki, vicešampion Nemačke Bajern i francuski Strazbur.

Žreb svakako nije pogledao crveno-bele pošto se može reći da su smešteni u "grupu smrti", a svakako težu nego što je bila ona od prošle godine.

Interesantno je da će crveno-beli za protivnike imati dva kluba koje sa klupe vode srpski treneri Željko Obradović i Svetislav Pešić. Ujedno, igrači Crvene zvezde naspram sebe će imati bivše igrače Partizana Bogdana Bogdanovića i Jana Veselog, ali i srpske internacionalce Vladimira Štimca, Duška Savanovića i Vasilija Micića.

Podsećamo da će crveno-beli u novoj evroligaškoj sezoni igrati svoje mečeve u hali "Pionir" zbog zauzetosti "KombankArene".


 Grupa A
 Grupa B
 Grupa C
 Grupa D
 Real Madrid
 Olimpijakos
 Barselona  CSKA Moskva
 Fenerbahče Ulker
 Efes  Panatinaikos  Makabi
  Himki   Laboral Kuća
  Lokomotiva Kubanj
  Unikaha
  Crvena zvezda
  Armani Milano
  Žalgiris   Bamberg
  Bajern Minhen
  Cedevita   Karšijaka   Darušafaka
  Strazbur   Limož   Zelena Gora
  Dinamo Sasari

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak