EL - Zvezda kreće u pohod na TOP 16! (19.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.10.2015.
11:10
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije i jedini predstavnik naše zemlje u elitnom košarkaškom takmičenju večeras otvara takmičenje u Evroligi duelom sa francuskim Strazburom.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Treću godinu za redom KK Crvena zvezda Telekom biće deo elitnog košarkaškog takmičenja a drugu uzastopnu sezonu i jedini srpski predstavnik u Evroligi. Aktuelni šampion Srbije i regionalne lige otvara grupnu fazu takmičenja na domaćem terenu duelom sa francuskim Strazburom.

Crveno-beli su imali tu nesreću da budu žrebani u najjaču evroligašku grupu za jedno sa aktuelnim prvakom Evrope Real Madridom, pretendentom na titulu Fenerbahčeom i ekipama Bajerna, Himkija i Strazbura.

Tako će ekipa koja je u minuloj sezoni izborila plasman u TOP 16 fazu Evrolige već na startu grupne faze igrati protiv tima koji je okarakterisan kao najslabiji u grupi. To bi mogao da bude mač sa dve oštrice jer se igračima nameće imperativ pobede iako Zvezdi nije garantovana uloga favorita u susretu sa Strazburom.

Francuski sastav u Beograd stiže bez najvažnijeg igrača Meta Hauarda ali ne treba zaboraviti da će i Zvezda biti oslabljena usled povreda Nemanje Dangubića i Marka Tejića.

Očekuje se da najveći teret večeras iznese najzvučnije pojačanje crveno-belih Sofoklis Skorcijanitis koji u prvih pet kola ABA lige nije "zapinjao" kako bi spreman dočekao susret sa Strazburom.

Podrška "Delija" mogla bi da ima presudan značaj u večerašnjem susretu ali zabrinjava podatak da je do kraja jučerašnjeg dana prodato tek nešto više od 6.000 karata. Da se igra u "Pioniru" dvorana bi bila krcata dok će u "Areni" verovatno biti dosta praznih mesta.

Početak utakmice Crvena zvezda Telekom - Strazbur zakazan je za 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Thursday, 15.10.2015
13:00

Sa boziju pomoc kreći

avatar
Return 0f the king
Thursday, 15.10.2015
11:51

Samo hrabro momci...Niko vam ne stvara pritisak, TOP 16 je zelja, koliko je to realno zbog preteske grupe, videcemo. Poginite za dres pred najboljim navijacima na svetu, to je sve sto mozemo da trazimo od vas. Napred Zvezdo !

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 15.10.2015
11:35

Mnogo slaba reklama!!! Slabo se radimarketing i donose se pogresne odluke o halama u kojima ce se igrati.