EL - Zvezda ipak kreće iz "Arene"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.10.2015.
22:16
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom naredne nedelje kreće sa takmičenjem u Evroligi a poslednja informacija tiče se mesta odigravanja duela sa Strazburom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Odmah nakon žreba grupne faze Evrolige iz Crvene zvezde Telekom poručili su da će najveći broj mečeva crveno-beli kao domaćini morati da igraju u hali "Pionir", ali se ispostavilo da će prvu utakmicu ipak odigrati u "KombankAreni".

Kako prenosi "Blic", puleni Dejana Radonjića ugostiće francuski Strazbur u najvećoj dvorani na Balkanu, što znači da će 20.000 "Delija" na startu sezone moći da pruži podršku ekipi na startu takmičenja u Evroligi.

Pomenuta utakmica zakazana je za 15. oktobar od 19 časova, a podsećamo da se pored Zvezde i Strazbura u grupi "A" nalaze još Real Madrid, Fenerbahče, Bajern i Himki.

Crvena zvezda Telekom sjajno je otvorila novu sezonu sa tri vezane pobede ali bi na startu Evrolige moglo da bude problema zbog povreda igrača i činjenice da ekipa još uvek nije formirana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Wednesday, 07.10.2015
22:28

predzadnje mesto je realno a sada neka krenu komentari vi i ne igrate evroligu bla bla bla

avatar
Doktor ijopet
Thursday, 08.10.2015
00:22

Zar nikad neces odrasti mali veseljace?

avatar
ddr16
Thursday, 08.10.2015
01:19

mozda,ali nikad se ne zna,nije ni partizan uvek bio predvidjen za top 16 posle zreba ali je prolazio grupu,tako se i ja nadam da mozemo da budemo ispred bajerna,mozda nije realno,ali nije ni nemoguce. strazbur je najslabiji,tu nema dileme,fener i real najjaci,a i himki ima strasnu ekipu,zvezda mora da pobedi strazbur 2x,bajern kod kuce i da se nada nekom iznenadjenju,recimo i himki kod kuce,zavisice dosta i od rasporeda,ako njima ne bude trebalo pred gostovanje u pioniru ili slicno,ni prosle sezone niko nije ocekivao da pobede laboral i valensiju u obe utakmice...