EL - Uzalud apeli, Zvezda ponovo kažnjena!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.02.2015.
17:48
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom još jednom je sankcionisan od strane Disciplinskog sudije Evrolige pa će po ko zna koji put srpski vicešampion morati da puni kasu elitnog košarkaškog takmičenja.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Mnogobrojni apeli i pozivi da navijači koji dolaze na utakmice KK Crvena zvezda Telekom vode računa o tome kako se ponašaju na tribinama još jednom su se pokazali kao uzaludni.

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom kažnjen je sa 6.000 evra od strane Disciplinskog sudije Evrolige a kao razlog za novu novčanu kaznu navodi se ubacivanje tvrdih predmeta na parket tokom meča sa Žalgirisom.

"Kako stoji u obrazloženju disciplinskog sudije Evrolige Zvezda je kažnjena jer su u nekoliko navrata tokom utakmice iz gledališta na teren ubačeni novčići, upaljači i pakovanja žvaka" navodi se na sajtu Crvene zvezde Telekom.

Zvezdi je kao otežavajuća okolnost uzeta činjenica da je zbog sličnih ispada navijača klub već sankcionisan u više navrata a kada se podvuče crta crveno-beli su od sezone 2012/2013 uplatili 72.500 evra u kasu Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke