EL - Unikaha "gurnula" Zvezdu u finale

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.05.2015.
17:59
Izvor: Sportske.net

Juniorska ekipa KK Crvena zvezda Telekom plasirala se u finale završnog evroligaškog turnira nakon što je Unikaha savladala Žalgiris u drugom kolu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Aktuelni šampion Evrope u juniorskoj konkurenciji braniće u nedelju titulu na završnom turniru u Madridu što je postalo jasno već posle drugog kola grupne faze takmičenja.

Izabranici Slobodana Klipe najpre su savladali Unikahu iz Malage a danas su pali i sarajevski Sparsi. U takvoj konstelaciji stvari Zvezda je čekala na poraz Žalgirisa ne bi li već danas osigurala plasman u finale.

Juniori Unikahe postarali su se da Zvezda bez opterećenja uđe u duel sa Žalgirisom pošto su savladali Litvance u okviru drugog kola i tako promivisali crveno-bele u prvog finalistu završnog turnira.

Unikaha je slavila protiv Žalgirisa rezultatom 78:73 što znači da je Crvena zvezda Telekom osigurala prvo mesto na tabeli već posle dva odigrana kola, imajući u vidu da crveno-beli imaju dva trijumfa i bolji međusobni skor u odnosu na Unikahu i Sparse koji u nedelju igraju međusobni meč, dok Žalgiris ostaje na 0-2.

Utakmice trećeg kola zakazane su za subotu od 13 i 15 časova a prvi će na teren igrači Crvene zvezde Telekom i Žalgirisa. Finale je na programu u nedelju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Burga
Saturday, 16.05.2015
06:10

Odlicno sto su nam mladje selekcije dominante na starom kontinentu a ne samo u Srbiji. Sigurno je da ce ova generacija izroditi par ozbiljnih igraca.

avatar
Povratak_Doctora!
Friday, 15.05.2015
20:14

Sta da vam kazem braro delije, nismo ni svesni kakvi nam klinci stizu u seniorski tim. Necemo morati da kupujemo vise amerikance. Dominacija ce trajati decenijama...

avatar
Ginola
Friday, 15.05.2015
19:13

Svaka cast momci.Napred Zvezdo!

avatar
Jebi AV komsije male
Friday, 15.05.2015
18:51