EL - Unikaha 4 od 4, Srbi bez poena

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.11.2015.
23:46
Izvor: Sportske.net

Španski sastav iz Malage upisao je četvrtu uzastopnu pobedu u grupnoj fazi Evrolige pošto je kao domaćin u petak uveče savladao Dinamo Sasari.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Unikahe zadržali su oreol nepobedivosti nakon četvrtog kola grupne faze Evrolige, pošto su u petak uveče na domaćem parketu savladali šampiona Italije.

Ekipa Unikahe savladala je Dinamo Sasari rezultatom 80:62 (20:16, 16:21, 24:7, 20:18) pa posle četiri odigrane utakmice deli prvu poziciju sa moskovskim CSKA u grupi "D".

Srpski internacionalci Stefan Marković i Nemanja Nedović večeras nisu uspeli da se upišu u listu strelaca ali je plejmejker reprezentacije Srbije sakupio šest asistencija čime je odradio dobar posao u napadu.

Najefikasniji u redovima pobedničke ekipe bio je Ričard Hendriks sa 19 poena, 7 skokova i 2 asistencije, dok je na drugoj strani Markes Hajns ubacio 18 poena i zabeležio 3 asistencije.

Španski sastav uspeo je da posle četiri kola grupne faze Evrolige ostvari sve četiri pobede što je pošlo za rukom još samo ruskim sastavima iz Moskve i Krasnodara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke