EL - U Realu ne strepe, Francuzi jadikuju

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.07.2015.
15:00
Izvor: Sportske.net

Predstavnici Real Madrida i Strazbura imali su različite poglede na ishod današnjeg žreba za grupnu fazu Evrolige. Alberto Hereros poručuje da šampion ne strepi ni od koga, dok Žerom Rozenstijel jadikuje zbog teške grupe.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Nakon što su u Barseloni određeni sastavi grupa za predstojeću evroligašku sezonu predstavnici klubova počeli su da izlažu svoje utiske.

Crvena zvezda je žrebana u "grupu smrti" sa Real Madridom, Fenerbahčeom, Himkijem, Bajernom i Strazburom a već smo izvestili o tome da je generalni menadžer kluba iz Minhena izrazio zadovoljstvo što će Bajern igrati sa Zvezdom.

Reakcije na žreb dali su i predstavnici Real Madrida i Strazbura koji su imali različite poglede na činjenično stanje.

"Našli smo se u jako atraktivnoj grupi sa sjajnim ekipama kakve su Fenerbahče, Himki i Bajern. Naš cilj je plasman na fajnal-for u Berlinu. Iza nas je sjajna sezona ali sada krećemo od nule. Svi žele u Berlin ali mi smo Real Madrid, mi smo šampioni" rekao je Alberto Hereros, sportski direktor Madriđana.

Sa druge strane, predstavnik ekipe koja je dobila specijalnu pozivnicu za učešće u Evroligi istakao je da žreb nije bio povoljan za Strazbur.

"Pre svega, zahvalni smo što nam je Evroliga uručila specijalnu pozivnicu. U kojoj god grupi da se nađu žreb je uvek težak za francuske klubove. Ali ovoga puta je posebno teško. Mnogi francuski klubovi su ciljali TOP 16 ali niko nije uspeo. Daćemo sve od sebe" rekao je Žerom Rozenstijel, generalni direktor Strazbura.

Podsećamo da se u grupi "A" nalaze Real Madrid, Fenerbahče, Himki, Bajern, Crvena zvezda i Strazbur.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke