EL: TOP 10 - Za početak Cirbes, za kraj brutalni Kalina!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.11.2015.
10:17
Izvor: Sportske.net

Ove nedelje spisak deset najboljih poteza 5. kola grupne faze u Evroligi počinje i završava se zakucavanjem Zvezdaša. Stefan Jović i Maik Cirbes nalaze se na desetom mestu, dok je najbolji potez izveo Nikola Kalinić.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Fantastične poteze imali smo prilike da vidimo u prethodna dva dana na evroligaškim terenima koji su bili poprište utakmica 5. kola grupne faze takmičenja.

Srpski šampion Crvena zvezda Telekom slavio je u Minhenu nad ekipom Bajerna rezultatom 90:79, a na meču u "Audi Domu" viđeno je pregršt sjajnih poteza na obe strane od kojih je Evroliga izdvojila dva.

Zakucavanja Maika Cirbesa i Aleksa Renfroa nalaze se među TOP 10 poteza petog kola. Nemački centar zauzeo je deseto mesto na listi najboljih poteza, a akcija dobija posebnu vrednost kada se pogleda asistencija koju je Cirbesu uputio Stefan Jović.

Za najbolji potez petog kola grupne faze Evrolige izabrano je zakucavanje Nikole Kalinića (Fenerbahče) u duelu sa Himkijem koji je ekipa Željka Obradovića dobila u neizvesnoj završnici.

"Alej-up" iz "Ulker Arene" neodoljivo podseća na zakucavanje koje je srpski reprezentativac izveo pre nešto više od godinu dana u završnici Svetskog prvenstva u Španiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke